OKUL ÖNCESİ branş sıralaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan formula07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
bu sıralama resmimi arkadaslar

ben inanmıyorum hocam

EKTEN İNDİRİN!

verilmiş bi bakın bakalım
arkadaşım verdiğiniz linke göre 18.000 yakın okul öncesi öğretmeni var bizim sayımız yeni mezunlar da dahil olmak üzere bu kadar olması mümkün olduğunu düşünmüyorum branş sıralaması bu yılımı kapsıyor??

bu yıl ki branş sıralaması olduğunu bende düşünmüyorum

evet hocam bu bilgi doğruymuş anlamadım 7 bin küsürlerdeyim bende(:

Bilgi doğru ancak bu sıralamanın içinde sözleşmeli gidip sınava girmişlerde var...o yuzden biraz karısık.

2308 kişi aldığına göre puanlar 65 küsürlerde kalacak tabi bunların içinde büte kalanlar ve 4 sınıfta olanlarda var en mantıklısı atamalar yapıldıktan sonra puan kaçta kalacak en sağlıklı bilgiye o zaman ulaşacaz

Son atamada puanın 40 a kadar indiğini yazan arkadaşlar var.Puan 45,796 da kalmıştı (yanlış hatırlamıyorsam yüzde 1, yüzde 2 lik hata olabilir).40 a kadar puanı olanlar tercih yapabildi....

ArkadaŞlar ben sÖzleŞmelİ atandim ve 2010 kpss siralamasinda bende varim . ÇÜnkÜ bu sinava bende gİrdİm ve benİm gİbİ bİrÇok arkadaŞlarimiz da gİrdİ.bu lİsteden en az 10 000 kİŞİ sÖzleŞmelİ atamaya baŞvuramaz. 4. Sinif ÖĞrencİlerİnİn gİrdİĞİnİde dÜŞÜnÜrsek Çokta karamsar olmamak gerektİĞİnİ dÜŞÜnÜyorum. Allah hepnİze kolaylik versİn, herkesİn gÖnlÜnce olmasi dİleĞİyle...

ben 69.356 ile 1426. mı olmuşum? komik değil mi bu sıralama :)

arkadaşlar bu sıralamar kesin oynar çünkü bu listede sözleşmeli çalışıp geçen seneki puanıyla tercih yapacak olanlar yok ve çok fazla var küçümsenemeyecek kadar sayı bunlardan biri de benim...benimde 71.267 sıralamam 1090 lara denk geliyor,anlaşılan tabanda oynayacak 65 den aşağıya inmez gibi geliyor bana ama inşallah iner...

Branş sıralaması bana göre de doğru sadece bu yıl mezun olup/olabilecek durumda olanların girdiğini düşünmeyelim.Bunun yanında daha öğrenci olup ta kendini deneyenler de elbette vardır.Benim kendi düşüncem sözleşmeli arkadaşların da önemli bir kısmının daha yüksek puan alıp kadroya geçmek için sınava girdiğidir.Çünkü özellikle 10 000 ataması ve daha sonraki alımlarda iç açıcı yerlere atanmayanlar oldukça fazla.Onların kaç tanesinin girdiğini bilmemiz de şu an için mümkün değil....İşin garip tarafı 2 yıl önceki branş sıralamalarında da 13 000 inciydim, şimdi de önceki puanı yazdığımda aşağı yukarı aynı sıradayım.Yani arada bir alım yokmuş gibi ya da mezun olan herkesin benden yüksek aldığı gibi.Eğer öyleyse söylendiği gibi 7000 civarı mezun varsa ve 2000 kişi de bir şekilde sözleşmeli dahi atanmamışsa (en son alımda sınırda kaldım) 9 000 ler de bir yerde olmam gerekiyor.Yani yaklaşık 4 000 kişi sözleşmeli olup da sınava girmiş...Bu benim kendi tahminimdir elimde bir kanıt yok sadece varsayımlar var...

bu sıralama resmimi arkadaslar

resmi değil arkadaşlar bana da arkadaş link atmıştı oradan indirdim,diğer bölümlerinde var ösym nin veri tabanından ulaştığını söylüyor...hiçbir resmiyeti yok ama.Arkadaş da diyor bu kadar çok giren var mı sınava diye çok fazla diye onların söylediklerine bakılırsa hatalı olabilirde sıralama...belki sözleşmede bekleyip girenler vardı onlarda etkilemiş olabilirler giren sayısını ama bilmiyorum hevesimi kırdı yahuuuuuuuuu

11bin 298.sıradayım böyle bişey varmı ya bukadarmı mezun var....burda sözleşmeli çalışanlar 4.sınıf olup girenelrde var herhalde...
sözleşmeli olanların yok mesela benim yok burada arkadaşlarımın da.Ama sözleşmeli olup tekrar sınava girenlerrin var ve 4.sınıflar vardır kesin bu sıralamada...

slm hocam ben de açtım ama 3 tane yanyana puan war anlamadım hangisine göre bakılıo 43996 benim sıramada bakar mısın zahmet olmassa...

bencede kesin öle hocam yoksa mümkün diil yaa bu kadar olamazz benimde 43996 kaçıncı sıradayım acaba siz öğrenebildiniz mi sıranızı...

sözleşmeli çalışıp sınava girenlerin puanıda var arkadaşlar..

arkadaşlar bence çok da kötü degil gibi tablo bu 18 binin bence 10 bini hali hazırda sözleşmeli çalışan ve kadro bekleyenlerdir 5 binde yeni mezun olsa 700 de son atamadaki atanan sözleşmeliler1000 de 3. sınıf olsa valla gerisini atamadım bence herkes yerleşince yerine geriye yanlızca atanmayı bekliyen mezun 4 bin civarı kişi kalacak gibi nacizane tahminlerim onuda sözleşmeli atamada aldırırsak tamam işte hepimiz gireriz kusura bakmayın bu saaatte bu kadar saçmaladım iftardan sonra daha iyi atışlarım olacak

arkadaşlar benim sıralamam 3932 sözleşmeli atanabilirmiyim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri