arkadaşlar branş sıralamasının ne önemi var yani ben tam olarak anlayamıyorum. atıyorum puanı yüksek olan biri tercihlerine yerleşememiştir ama düşük olan biri yerleşebilir çünkü onun tercih ettiği yeri kimse tercih etmez.o zaman puanın veya branş sıralamasının bi önemi kalır mı? önemli olan tercihler değil midir? biri beni bu konuda aydınlatabilir mi acabaa🙂)
tabiki yüksek olan girer ama sıralama şu işe yarar aslında,önünde kaç kişi var,seninle aynı puanı alan kişi sayısı kaç ,bunlar önemli.bir kızı yüz kişi ister,bir kişi alır gibi..benzetme de uydu ama.yani senin puanın yüksek olabilir ama seninle aynı puanı almış, atıyorum 2oo kişi varsa orayı kazanma şansın azalır,20 kişi varsa artar.
ARKADAŞLAR kadrolu alım 65 2308 kadrolu alım var listede 65 puan 2504 sıralamada bitiyor peki bu 2500 arkadaş hepsi istediği yere gidicekmi 26 tercihi işaretliyecekmi yerinden memnun olan sözleşmeli arkadalar tercih yapıcakmı burda ilginç bir durum söz konusu 196 kişi fazlalık kalıyor arada eger 500 kişi tercih yapmaz veya yapıp 26 işaretlemez gitmezzse ne olur meb aceleye getirdi ve karıştırdı sanırım eger bu liste dogruysa ve meb in atama müracat sayısı 2 veya 3 katı yapması gerekiyor buda 4618 kişinin puanı 59 fikri ve yorumu olan varmı