ÖĞRETMEN DEĞERLENDİRME TESTi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
güle güle kullanın

http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/2e3abb5f4d43cc5cee54b1b4ede2db27.doc

Arkadaşlar bu testi ben hazırlıyorum. Dönem sonuna doğru Ocak gibi dağıtmayı düşünüyorum. İyimi yapıyorum kötümü bilmem. Daha son düzenlemeleri, şeklini şemalini yapmadım. Soruları artıcarağım.Sizlerden de bu teste katkılar bekliyorum. Bunu dağıttıktan sonra bir de velilerin çocuğun eğitimi için evde neler yaptıkları ile ilgili test hazırlayacağım. Yani çuvaldızı önce bana sonra kendilerine batıracaklar.
Yorumlarınızı katkılarınızı bekliyorum...

inşallah başarılı olmuştur testinizin sonucu.bence güzel fikir velilerin gözüyle kendinizi görüyosunuz ayna gibi..ve gerekli eğitim-öğretim çalışmalarına yön veriyosunuz başarılarrrrrrrrrrrr

d.gemrik hocam yorumunuza teşekkür ederim. bu testi bu yıl geçenlerde müdürümüze ve rehberlik öğretmenimize okuttum. onlar da onay verdi. yine uygulayacağım dönem sonu gelmişken.

naturel hocam, bu konunuzu daha önce okuma fırsatım olmamıştı...aslında konuyu açalı çok olmuş ama anlaşılan hala rağbet görüyor. bence isim yazıp yazmama konusu zorunlu olmadığı için, olumlu bir test. en azından, kendimi düşündüm de, köy okulunda zaten velileri toplantıdan toplantıya görüyorum. kaprisleriyle, ukalalığıyla bunaltıcak bir veli tipi yok. bu yüzden, rahatlıkla bu testi uygulayabilirim. tam da son hafta için, iyi bir dönem değerlendirmesi olur diye düşünüyorum. çok teşekkürler bu testi ve tereddütlerinizi burda paylaştığınız için, bizlerin de fikrini almayı istediğiniz için...

teşekkür ederim tuğba hocam yorumunuza. sizin için de hayrılı olur inşallah...

ben bu sene yine bu testi uyguladım. önce müdüre ve rehberlik hocasına okutturdum, olumlu karşıladılar. Velilerden dönütler de iyi geldi, yapıcı şeylerdi. tevsiye ediyorum....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri