ÖĞRETMEN DEĞERLENDİRME TESTi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
bende çok beğendim uygulayacağım mutlaka

bu çalışmanız için teşekkür ediyorum umarım amacına ulaşır.

test çok hoşuma gitti hocam. Bence kendinizi de veli gözünden değerlendirmiş oluyorsunuz eksikleriniz varsa öğenmiş olursunuz. Sonuçta kimse kendine veli gözüyle bakıp değerlendremez.Ellerinize sağlık çok güzl olmuş hemen çıktısını alacağım ve bende velilerime dağıtacağım.

ben cok begendım...cok ıyı bır fıkır...

Bencede gÜzel olmuŞ hocam doĞru yoldasin devam et baŞarilar

Teşekkür ederim henüz uygulamadım yılbaşının geçmesini ve toplantıların bitmesini bekliyordum. Herşey bitti yarın öbürgün uygulamaya karar verdim. Cesaretlendirdiniz beni. Tekrar teşekkür ediyorum ilginize

sevgili öğretmenin bende bunu düşünmüştüm ama bunu dağıtıcağınız insanların bu testi ne kadar doğrulukla gerçekçi yazıcaklarına inanıyorsunız ve kaldırabilecekseniz bunları yapın derim ama bende 10 yıllık öğretmenim ve heryerde olduğu gibi veliler içindende ruh sağlığı normal olmayan ,sorunlu,hiçbişeyden memnun olmayan insanların var olduğunu halen görüyorum.sizi üzebilirler ve buna hakları yok soruları genelleyerek sorarsanız zaten bazı şeyleri yuvarlak ifadelerle yazacaklardır ve tavrınızı koyun işinize karıştırmayın asla ...:)başarılar...

Bende çok beğendim. Eleştirilere açık olmak güzel birşey.Eksik olduğumuz konularda bize ışık tutacaktır.Olumlu şeylerde ise bizi motive edecektir.Bence sorularınız yeterli, fazla soru olursa cevaplarda samimiyetsizlik oluşabilir.

Bence velilerin öğretmenleri değerlendirmek gibi bir yetkileri olamaz.Herşeyin en iyisini,öğrenciler için en verimli olan eğitimi yine o sınıfın ÖĞRETMENİ bilir.Atatürk'ün söylediği şu sözü lütfen hatırlayalım "Cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir" O yüce Türk bunu dedikten sonra bir de tutupta o değerlendirme kağıdını velilere asla veremem.Çok söz hakları olunca çok şımarıyorlar.

Bu da benim naçizane fikrim sayın meslektaşım...

Ellerinize sağlık hocam güzel bir çalışma olmuş..

emeğinize sağlık.. bende kullanmayı düşünüyorum.. iyi akşamlar:)

veliler isim yazarak cevaplamaz bu testi .çocuğuna karşı davranışlarının değişeceğini düşünür öğretmenin

isim yazmasalar daha iydi zaten ama çoğu yazmış :)

özünde iyi bir çalışma olmuş fakat daha çok özel okul ve kreşlerde çalışan öğretmen arkadaşlara hitap ettiği kanaatindeyim.657 Sayılı devlet memurluğu kanununda böyle bir değerlendirme türü ve derecesi yok olumlu dönütler beklerken sinir bozucu şevk kırıcı durumlarlada karşılaşmak mümkün.Ben velinin beni değerlendireceği bir durumu değil Velinin benim formasyon bilgimeibilgi birikimime ve bu işi o sınıfta en iyi ben yaparım bilinci içerisine kendimi sokmayı tercih ederim diğer türlü velilerin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak/karşılamaya çalışmak mümkün olmayacaktır.Velevki ilkokul mezunu bile olmayan velilere kendimi okadar yıllık öğrenim hayatımı ve meslek hayatımı değerlendirtmek bana çok etik gelmedi açıkçası...Veliye değilde öğrenci/çocuklara değerlendirme kriterleri hazırlanırsa bir nebze daha faydalı olacağı kanaatindeyim.Bu olay şu haliyle Tribünlere oynamaktan başka bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum....

Taylan GÜZEL meslektaşım, yorumunuza teşekkür ediyorum. Herşeeyi anladımda "Tribünlere oynamak" cümlesini anlayamadım. bu test benim için şöyle bir şeydi: ben herşeyi iyi doğru yaptığımı düşünüyorum ama bir de karşı gözlerden nasıl anlaşıldığımı görmek isterim. sonuçta ben ne kadar bilirsem bileyim karşı tarafın anladığı kadardır. velhasıl kelam deneyim sahibi oldukça belkide bunlar ufacık birşey gibi görünecek gözüme lakin o zaman önemliydi işte. Uyguladım, fenada olmadı ama uygulamasaydımda olurdu. Olay bundan ibaret......

güzel ilerliyor hocam ama özel sektörde mi çalışıyorsunuz meb temi? eğer özel okulsa biz kurum olarak uygulamaya çalıştık veliler çekingen davrandılar ve pek sağlıklı olmadı.ama öğretmen değerlendirme değilde kurum değerlendirme formu adı altında araya öğretmen sorularını sıkıştırırsanız daha rahat yorum yapacaklardır. kolay gelsin....

iyi bir fikir. buna benzer bir çalışmayı ben de yapıyorum. çok olumlu sonuçlar aldım. korkmadan bunu yapabildiğiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum öğretmenim.

şarasu ve özgü ruh yorumlarınıza teşekkür ediyorum. Ben meb'deyim. bu arada testin bitmiş hali ilk yazdığım sayfada 4. mesajda var. 13 soruluk. ben onu uygulamıştım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri