ÖĞRETMEN DEĞERLENDİRME TESTi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@naturel
http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/2e3abb5f4d43cc5cee54b1b4ede2db27.doc

Arkadaşlar bu testi ben hazırlıyorum. Dönem sonuna doğru Ocak gibi dağıtmayı düşünüyorum. İyimi yapıyorum kötümü bilmem. Daha son düzenlemeleri, şeklini şemalini yapmadım. Soruları artıcarağım.Sizlerden de bu teste katkılar bekliyorum. Bunu dağıttıktan sonra bir de velilerin çocuğun eğitimi için evde neler yaptıkları ile ilgili test hazırlayacağım. Yani çuvaldızı önce bana sonra kendilerine batıracaklar.
Yorumlarınızı katkılarınızı bekliyorum...

haydi arkadaşlar katkılar yorumlar bekliyorum...

bu arada, istenirse isim yazılmayabileceğini de yazacağım.

Ya hocam bu anket şuan meb'in sayfasında bütün illere dağıttığı anket mi yoksa?

pardıon yani ben yarım görüyorum ama siz o anketi inceledinizmi hiç

Nasıl yani? Neyi yarım görüyorsun anlamadım. Bu testi ben hazırlamaya çalışıyorum hocam. Soruları ben yazdım. Daha da geliştirmeye çalışıyorum. Fakat dağıtmak iyi mi olur kötü mü bilemiyorum. O yüzden sitedekilerle fikir alışverişi yapmak istedim

Bu arada meb'in anketinden bahsetmişsiniz ya bulursanız gönderirmisiniz bana da. Google'a baktım ama bulamadım. Ben de sorulara destek arıyordum zaten, oradan da yardım alırım bulabilirsem

Bence çok ii olur hocam.velilerin geri dönütleriyle eksikleriniz varsa görmüş olursunuz. Ya da ne derece başarılı olduğunuzu.eğer tamamlarsanız ben de istiyorum 1 tane :)))

bende beğendim

oh ya nihayet yorum gelmiş. gerçekten merakla bekliyordum. bu sene bi garip haller var velilerde. şimdi anlatsam anlatamam. böyle birşey gönderme gereği duydum. aradım taradım bulamadım. ben de kendim hazırlayım dedim. Ama işin içine çok mu sokmuş olurum olurum velileri diye tereddütlüdüm. zaten yeterince girmiş durumdalar diye :) herneyse sağolun :)

cok cesurca bır hareket dogrusu tam benım velılerın agzına layık hemen yapmalıyım :)) ellerınıze saglık harıka olmus cok tesekkurler

ben çok beğendim kesinlikle denemelisin velilerden olumlu tepkiler geleceğini düşünüyorum

öğretmenini değerlendirmek bence uygun olmaz ama bunu okul adına yaptırırsanız daha ılımlı olur. yani velilerin sizi değerlendirmesini uygun bulmadım. soruları daha da genelleştire bilirseniz daha iyi olur.

mesela;
1. okulöncesi eğitimin çocuğunuz için faydalı olduğunu düşünüyor musunuz?
2. okul öncesi eğitimin çocuğunuza kattıkları(olumlu-olumsuz davranış örnekleri)

şeklinde öğretmen değerlendirme olarak değil de okulöncesi eğitimi değerlendirmiş olur sizde az çok kendi eksikliklerinizi görürsünüz. eleştiriye açık olmanız ve eksiklerinizi görüp düzeltmeye yönelik yaptığınız bu davranış oldukça hoşş. tebrik ederim. yalnız bu nu veliler art niyetli düşüne bilir hani "aaaa bak biz öğretmene not vereceğiz , biz değerlendireceğiz" gibi algılana bilir . böyle bir durumla karşılaşmamak için bu yolu tavsiye ediyorum . seçim size kalmış hocam. kolay gelsin. sonuçlarını da yayınlamanızı merakla bekiyoruz eğer ki yanılıyorsam sizin dediğiniz gibi veliler tarafından değerlendirilmek olumlu sonuç getirirse bizlerde faydalana biliriz.

oh ya nihayet yorum gelmiş. gerçekten merakla bekliyordum. bu sene bi garip haller var velilerde. şimdi anlatsam anlatamam. böyle birşey gönderme gereği duydum. aradım taradım bulamadım. ben de kendim hazırlayım dedim. Ama işin içine çok mu sokmuş olurum olurum velileri diye tereddütlüdüm. zaten yeterince girmiş durumdalar diye :) herneyse sağolun :)
bu yorumunuzu ilk mesajımı yazdıktan sonra okudum hocam madem veliler sizin işinize çok karışıyor burnunu sokuyorsa bence hiç adınıza böyle birşey yapmaın kendilerini daha farklı görmeye işinize daha çok karışmaya başlarlar.

mesela beslenme listesindeki menüleri nasıl buluyorsunuz diye sorabilirsiniz. Çocuğunuzun okulda kaliteli zaman geçirdiğini düşünüyormusunuz olabilir

yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bazı şeyler kafamda netleştiremiyorum iyimi yapıyorum kötü mü diye. onlardan bazılarını sorularda sordum. yani toplantı yapıyorum neredeyse iki saat sürüyor. diyaloglu geçiyor. gayet de sıcak samimi bir ortam kurmaya çalışıyorum. orda memnun görünüyorlar. tekrar tekrar soruyorum varmı bir sorun bir istek bir şikayet, yok hocam herşey iyi biz memnunuz diyorlar. Ama arkadan çok şey duyuyorum. Ve ben çok sıkıldım. Görmezden duymazdan da gelemiyorum. Ağlayan üzülen ben oluyorum. Çünkü Hak etmediğimi düşünüyorum bazı şeyleri. O yüzden isim belirtmeden dilediklerince doldursunlar istiyorum. İşte aynı beldede oturmanın sıkıntısı hep bunlar. Evim uzak olsa okuluma duymayacağım. Küçük yer oluyor işte. Biraz da küçük olduğumdan herhalde. Neyse kafam çok karışık. Mevlam bakalım neyler, neylerse güzel eyler

ben de coadmin hocamla aynı fikirdeyim. bence de kendinizi değilde kurumu değerlendirmeye tabi tutmanız daha faydalı olur ki kendinizi not alır duruma getirmeyin derim.

arkadaşım senin yaşadığın sıkıntılsrın bir kısmını bende yaşadım çok üzüldüm ama kendimden taviz vermedim öğretmen olan benim benim dediğim olur dedim ve tavrımı net bir şekilde koydum arkadan çok şey duydum soğuk öğretmen bile dediler desinler üzüldüm ama belli etmemeye çalıştım onlar bana alışsın ben buyum dedim bu sen çok şükür daha ii en azından velilerim artık beni geçen senekilerdenn duyup öle geldiler.testi de yap bence ama isim yazmasınlar bence de

haklısın hocam. ben de yavaş yavaş kendime geliyorum. inşallah daha da iyi olacak. teşekkür ederim ilginize

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri