ben olsaydım okul öncesine atananların tek bir merkezden alınmasını isterdim. yani yok meslek lisesi çıkışlı yok ünv mezunu yok usta öğretici.. usta öğreticilerede öğretmen deniyo eğitim fak mezunlarınada.. böyle bi durum da olmak yanlış BENCE.. fark denen bişe yok bazen kendimi kötü hissediyorum oda benle aynı statüde bende.. ee ne fark var ben neden 4 yıl okuyayım? arkadaşlar bu sadece benim görüş sizin görüşlerinizede saygılarr..
kimse değinmiyor ama şu kız meslek liselerinde hafta sonları verilen iki yıllık adı herneyse kurstan sonra ben öğretmenim diye gezen yaşları 17 ile 40 arasında olan insanların benim gibi üniversite mezunlarının toplumdaki prestjini düşürmeleri okul öncesi öğretmenliğini bakıcılıkmış gibi gösterilmesi saçmalığına son verirdim. anlamıyorum bir matematik bir türkçe öğretmenilğine böyle aşağılanma yapmıyorlar hepsi üniversite mezunü bizde ise elini kime çarpsan ana okulu öğretmeniyim diyor pes doğrusu
arkadaşlar bu yazdıklarınızı ben defalarca yazdım 5000 kadro istiyoruz bölümüne ve bir çok eleştiri aldım.bu yazdıklarınızıın hepsine çok çok çok katılıyorum.hakkımızın yiyildiğini düşünüyorum.bakan olmak elimde olsa ben bu yazılanların hepsinin dışında birde kadrosunu alıpta öğretmen vasfı taşımayan etikete sığınan kişilerin de disiplin olması kendilerini düzeltmesi için kurallar koyardım uymayanlara direk işine son.sebep ne biliyormusunuz neden ben usta öğreticiyim diye 10 öğrenci olunca alantaraması yap öğrenci topla kapı kapı dolaş sorunuyla karşılaşırken kadrolu öğretmen kadroluyum zaten öğrenci olmazsa başka okula verirler maaşımı ödemek zorundalar tavrına karşılık.boş oturup öğretmenlik yapıyorum havasına girenlere karşı offffff offfff çok doluyum.