ben sakarya üniversitesinden geçen yıl mezun oldum yanim 2005 mezunuyum bu yıl da kayseri merkeze atanarak göreve başladım açıkçası çok şanslıyım ki okulu bitirdiğim gibi atandım ve göreve başlaım allah herkese nasip etsin inş. mezun olan diğer akadaşlarla da burada buluşuruz ve bilgi alışverişinde buluşuruz inş.bu siteyi açanlara teşekkürler
1 ay önce Kayseri'den geçtim.Bir yerde balıkçılar vardı . 1.5 milyon filan yazıyordu.Bende onların karşı tarafında köşede "SULTAN KÖFTESİ" denilen yerde köfte yedim.Kayseri çok değişmiş.1997 de gece 02:00 de inmiştim bir keresinde.Tabii baya zaman oldu ama çok güzelleşmiş eskiye nazaran.Bu da 1 ay önceki Kayseri'de çekindiğim resim(Kendimi sol köşeden kestim 🙂 )...
kayseri evet güzel bişehir büyük harika ama üniversite olmasına rağmen pek hayat yok gittikçe gelişiyor ama ben senin köfte yediğin sultan köfteye gidiyorum bi dahakine sultan lahmacuna gitmeni de tavsiye ederim harika bi lahmacunu var🙂balıkçıların orayaçok yakınbi yerde oturuyorum ben de... yolun düşerse beklerim