merhaba,sakarya üniv.okul önc.öğrt. 2004 mezunuyum.hendek çok güzel şirin bir ilçe,çok güzel ve kalıcı dostluklarım oldu,hepsini çok özledim arkadaşlarımın.bölüm hocalarımdan da sare hocayı ve suzan hocayı çok özledim.arkadaşlar hendeğin kıymetini bilin.yeni bina çok güzel olmuş,biz son sene orda okumuştuk.
Merhaba ArkadaŞlar Bende O Ö Ö 2003 2 ÖĞretİm Mezunuyum Benİ Taniyan Herkese Selam Özellİklede Sare Hocanin ÖĞrencİlerİne
ÇÜnkİ Bİz Onun İlk ÖĞrencİlerİydİk Hendek Çok GÜzel Bİ Yer KeŞke Tekrar DÖnebİlsek Ama Hayat Satlari Cokm Zor ÜlkÜ Özlem ÇaĞlar HÜsnİye Hİlal Havva İboooooooo Ayse Bal Ceren Ebru KuŞtİlİ Fetİye Pinar Arzu Hanİfe Nerdesİnİzzzzzzz
ÇÜnkİ Bİz Onun İlk ÖĞrencİlerİydİk Hendek Çok GÜzel Bİ Yer KeŞke Tekrar DÖnebİlsek Ama Hayat Satlari Cokm Zor ÜlkÜ Özlem ÇaĞlar HÜsnİye Hİlal Havva İboooooooo Ayse Bal Ceren Ebru KuŞtİlİ Fetİye Pinar Arzu Hanİfe Nerdesİnİzzzzzzz
slm nurdancığım ben özlem yaaa yeni farkettim mesajını evet hendek günleri ve öğrencilik çok güzeldi.ben zonguldakta yani memleketimde göreve başladım 2004 de siz neredesiniz,cemre kızın mı yoksa.Okanada selamlar.nurdancemre şunu yazdı:Merhaba ArkadaŞlar Bende O Ö Ö 2003 2 ÖĞretİm Mezunuyum Benİ Taniyan Herkese Selam Özellİklede Sare Hocanin ÖĞrencİlerİne