Mezunlarımız Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Tüm mezunlarımızı kendilerini tanıtmaları için buraya davet ediyoruz.Tanışmak için başka konu açmayınız...:thanks:

ben sakarya üniversitesinden geçen yıl mezun oldum yanim 2005 mezunuyum bu yıl da kayseri merkeze atanarak göreve başladım açıkçası çok şanslıyım ki okulu bitirdiğim gibi atandım ve göreve başlaım allah herkese nasip etsin inş. mezun olan diğer akadaşlarla da burada buluşuruz ve bilgi alışverişinde buluşuruz inş.bu siteyi açanlara teşekkürler

1 ay önce Kayseri'den geçtim.Bir yerde balıkçılar vardı . 1.5 milyon filan yazıyordu.Bende onların karşı tarafında köşede "SULTAN KÖFTESİ" denilen yerde köfte yedim.Kayseri çok değişmiş.1997 de gece 02:00 de inmiştim bir keresinde.Tabii baya zaman oldu ama çok güzelleşmiş eskiye nazaran.Bu da 1 ay önceki Kayseri'de çekindiğim resim(Kendimi sol köşeden kestim :) )...

kayseri evet güzel bişehir büyük harika ama üniversite olmasına rağmen pek hayat yok gittikçe gelişiyor ama ben senin köfte yediğin sultan köfteye gidiyorum bi dahakine sultan lahmacuna gitmeni de tavsiye ederim harika bi lahmacunu var:)balıkçıların orayaçok yakınbi yerde oturuyorum ben de... yolun düşerse beklerim

Her zaman gelip geçtiğim yer :) sultan lahmacun nerede orayada gideriz ? Sultan köfte güzeldi 11 tane yemiştim :)

nerelisin ki sen sürekli geçiosun?sultan lahmacun da sultan köftenin az ilerisinde bi dene bak bi 11 tane de lahmacun orda yersin artık:)

Hım..Denerim artık.O resim zaten sultan köftecisinin orada çekildi. :)

dene tabi biliyorum sultan köftenin orda çekildiğini demesen de anlardım dedimya oraya çok yakın bi yerde yaşıoyrum diye:)resme gerek yoktu yani:)

1999 mezunuyum.
Çok üzücü bir zamanda mezun oldum.

okul öncesi öğrt.bölümü ilk mezunlarındanım.2002

Evet deprem:(
Ben bilgisayar destekli tasarım mezunuyum :)
Az kişi var sanırım şimdilik

Şimdilik bizden az evet.Ama çoğalacaktır...

İnşallah tabii zamanla çoğalacaktır.

merhaba bende 1999 mezunuyum hatta yagmyur eceyle sınıf ve ev arkadaşıyız

TÜM ARKADAŞLARA SLM.BENDE 2005 MEZUNUM.GÜLDEN KENDİNİ TANITABİLİNMİ SANKİ BEN SİZİ TANIYORUM.İŞİN İLGİNÇ YANI BENDE KAYSERİYE ATANDIM.

ben de sakarya eğitim mezunuyum 2004'de mezun oldum

merhaba bende 2005 mezunuyum.bende tekirdağ'da görev yapıyorum

selamlar. ben de Sakarya Ünv. okulöncesi mezunuyum. Kahrananmarasta görev yapıyorum

tapan meraba mesajını yeni gördüm ve 3 ay gibi bi süre sonra cevap yazabildim kusura bakma.nasıl tanıtayım kendimi.birinci öğretimdim.gözlüklü sarışın...se kayserinin neresindesin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri