Mezunlar Buluşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan handangokcen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet goncacığım.Ben senin sesini duyuyorum ama sen mesajlarımı görmüyorsun.Cevap yazarsan sevinirim.

Merhaba burdayım ben.Yokmu 2004 mezunu.Bucadan kucak dolusu sevgiler.

merhaba arkadaşlar ben handan. şöyle bi daha önce yazdıklarıma baktım. eskiye...
şimdi ise sözleşmeli olarak burdurda görev yapıyorum. neler yaşandı ne güzel. 2006 mezunu arkadaşlarım sizler nerelrdesiniz.

slm arkadaşlar ben 2004 elif çetiner sibel, olcay nasılsınız herkesi çok özledim ben bartındayım msj bekliyorum by

arkadaşlar 2006 mezunları nerelrdesiniz. herkes bi yerlere savruldu ve bi kaç yakın arkadaştan başka kimseyle görüşemez olduk. arkdaşlarım o günleri tekarar hatırlamak ve şimdiki okullarımızdfa olan hatıralarımızı paylaşmak için sizleri bekliyorum.herkesi çok özledim.

sağlıklı günler diliyorum...

uşak ta bit köy okulunda zorunlu hizmet yapıyorum

Merhaba Gonca.Nasılsın?birkaç kez mesaj yazdım ama farketmedin herhalde.Ben İstanbuldayım.Sen neler yapıyorsun?

Arkadaşlar belki konuyla alakasız ama ben yinede sorayım.dikey geçiş hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar bende 2008 mezunuyum ve izmirden ayrı kalmaya hala alışamadım:(( afyonda çalışıyorum herkese başarılar diliyorum:)))

özlem merhaba ! ben firuze.gaziantepteyim bende.sana başarılar.karşılaştığıma sevindim:)

Slm sİboŞ.ben canan erdİl.nasilsin?msjini yenİ gÖrdÜm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri