İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Mezunlar Buluşması

evet goncacığım.Ben senin sesini duyuyorum ama sen mesajlarımı görmüyorsun.Cevap yazarsan sevinirim.
Merhaba burdayım ben.Yokmu 2004 mezunu.Bucadan kucak dolusu sevgiler.
merhaba arkadaşlar ben handan. şöyle bi daha önce yazdıklarıma baktım. eskiye...
şimdi ise sözleşmeli olarak burdurda görev yapıyorum. neler yaşandı ne güzel. 2006 mezunu arkadaşlarım sizler nerelrdesiniz.
slm arkadaşlar ben 2004 elif çetiner sibel, olcay nasılsınız herkesi çok özledim ben bartındayım msj bekliyorum by
arkadaşlar 2006 mezunları nerelrdesiniz. herkes bi yerlere savruldu ve bi kaç yakın arkadaştan başka kimseyle görüşemez olduk. arkdaşlarım o günleri tekarar hatırlamak ve şimdiki okullarımızdfa olan hatıralarımızı paylaşmak için sizleri bekliyorum.herkesi çok özledim.

sağlıklı günler diliyorum...
semiroglu şunu yazdı:
Merhaba burdayım ben.Yokmu 2004 mezunu.Bucadan kucak dolusu sevgiler.
merhaba sibel seni gördüğüme çok sevindim
olcay81 şunu yazdı:
merhaba sibel seni gördüğüme çok sevindim
slm olcay nerelerdesin ne yapıyorsun
nurcan selvi akıncı şunu yazdı:
slm olcay nerelerdesin ne yapıyorsun
iyiyim güzelim ben istanbuldayım şilide ilköğretimde görev yapıyorum sen neler yapıyorsun
Merhaba Gonca.Nasılsın?birkaç kez mesaj yazdım ama farketmedin herhalde.Ben İstanbuldayım.Sen neler yapıyorsun?
binnur gelibolu şunu yazdı:
Merhaba Gonca.Nasılsın?birkaç kez mesaj yazdım ama farketmedin herhalde.Ben İstanbuldayım.Sen neler yapıyorsun?
merhaba Binnur çalışmalarında başarılar
Arkadaşlar belki konuyla alakasız ama ben yinede sorayım.dikey geçiş hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar bende 2008 mezunuyum ve izmirden ayrı kalmaya hala alışamadım🙁( afyonda çalışıyorum herkese başarılar diliyorum🙂))
özlem merhaba ! ben firuze.gaziantepteyim bende.sana başarılar.karşılaştığıma sevindim🙂
Slm sİboŞ.ben canan erdİl.nasilsin?msjini yenİ gÖrdÜm

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.