Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
:1::1::1: mezun olunca ılk ısım sımdıkı calıstıgım rehabılıtasyon merkezınde calısmak tabı mezunun halı baska havasıda...... ole dımı ?????:36_13_3::36_13_3:

BENİM AİLEM DE BENDEN HİÇBİR ŞEY OLAMAYACAĞIMI SÖYLERLER AMA BEN ONLARIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTACAĞIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BİR AN ÖNCE ÖĞRETMEN OLMAYI İSTİYORUM HERKESİN AĞZI AÇIK KALACAK SAYGILAR

slm arkadaşlar ben mezunum diplomamı da aldım.Ama bu diploma bana bişey kazandırmadı açık öğretim 1 sınıf öğrencisiyle aynı konumdayım. hala usta öğreticiyim. önemli olan diplomayı almak değil kpss den atanacak kadar puan almakmış onu anladım.dualarınızı ah bir diplomamı alsam diye etmeyin ah bir koroya geçsem diye dua edin.Çünkü diploma boooooooşşş.

bu bölümden mezun olblckmym blmyrm.insanlar bizim bölümü bişeye benzetemiyolar ya sinir oluyorum.324 puan çktk ancak grbldk.........

slm deniz.sen btrysn darısı başımıza

okulum bıttııgınde (ınsallah bıter)hemen kpss ye hazırlanmak ıcın kursa yazılcm snra ben anasınıfı ıstyrm atamamı bekleym kuzucuklarıma kavuscammm...

aydancım kimmiş bizim bölümü bişiye benzetmiyenler yaa, o kadar kolay değil bizde havadan kazanmadık herhalde üniversteyi ve de inşallah alnımızın akıyla bitirip kadroyu alcaz elimize, öyle kolay tabi dışardan konuşması ,gerçekten anlayamıyorum okl önc eğt.'in önemini kavrayamamış beyinleri.Bi kere o çocukların en kritik dönemlerinde bilinçli olarak biz okl önc eğt öğretmenleri yanlarında olup rehberlik ediyoruz,yönlendiriyoruz onları.Neyseeee boşver sen mezun olmana bak ve öyle zihniyetlerin karşısına diplomanla çıkıver ;)

sağol nuray........haklısın okulumu btrcm ve çkcm karşılarına.bu arada ben 1.snfm sen

canım ben de son sınıfım hayırlısıyla bi bitseeeee ;)

inş.ya sınavlarda yklşyo çok krkyrm.......inş gçrm.

Şu durumda tedirgin olman normal 1.sınfta insan ne tür sorularla karşlaşacağını bilemio, ama çalışırsan no problem.Ben de de şimdi derslere karşı bi ilgisizlk var havalardn herhalde kndime çeki düzen vermem gerekio Allah herkesin yardımcısı olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

ah ah dünya gözüyle o diplomayı göremem ki ben
şu hayırsız anatominin bacağını bi kırsam gerisi vız gelir ama nerde?:::))))

ınsallah dıplomamı aldıktan sonra kpss ıyı gecıp atanmam lazım okulun bıtmesıylede olmuyo eger atanırsam ıste ozaman artık bıttı dıcem ve hızmetımı verıp evlılık hazırlıklarına baslıcamm ama daha varrrr

benim yapacağım ilk şey kurban kesmek sonra kitapları alıp büyük bir ateş yakıp yakmak ben 1 sınıftan 2 3 hiçbirşey hatırlamıyorum oyüzden ank kızılay meydanında sizde bekliyorum arkadaşlar

kesinlikle bir özel eğitimde engelli çocuklarla çalışmak istiyom mezun olunca. stajlarda canımız çıktı artık bir anaokulunda çalışırmıyım bilmiyom. yinede zaman gösterir. şu diplomayı alakta hele, gerisi kolay hayırlısıyla..........

şu an kpssye hazırlanıyorum,ve mezuniyetimin sevincini sınav telaşıyla gölgeleyeceğim. olsun bana güvenen ailemde kutlama hazırlıkları var gibime geliyo şimdiden. onlar benimle olduktan sonra kpsyide hallederiz inşallah. ve benim gibi hazırlanan tüm arkadaşlarımda hedeflerine ulaşırlar inşallah. mezun olduğumda(kpssyide atlatınca) kendime vereceğim en büyük hediye bir karadeniz seyahati olacak galiba...

henüz 1.sınıftayım yani yolun başındayım inşallah ogünleri görürüm.:36_11_13:

Üçüncü sınıftayım ama ömrümden ömür eksildi sanki buraya gelene kadar. Biz sınıfça kampüste halay çekeceğiz buyrun bekleriz :36_7_8:[size=x-large][/size]

inşallah mezun olursam ilk iş kpss hazırlıkları olacak kadro alırsamda ilk maaşımı kayınvalideme vereceğim para için bana yapmadığını bırakmadı çünkü

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri