Mezun Olduğunuzda Yapacağınız İlk Şey ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
slm ben daha işin başındayım ama banada bazen hiç bitmiyecekmiş gibi geliyorrrr daha birinci sınıfım yani Allah herkese kolaylık versin saglıcakla kalın byy

mezun olup kpss yi kazandığım sene ne kadar kitap ,test v.s varsa hepsini ortadan kaldıracağım ve karadeniz yaylalarını kapsayan bir tura katılıp o yeşilliklerde yalın ayak gezmenin ve hiç bişeyi düşünmemenin keyfini çıkaracağım,kendimi dinleyeceğim :) şuan bunları yapacağımı düşünmesi bile güzel :) :)

hüsna benide götüürrurr musunn çok özledım karadenizii orada okumuştumm:))))) mükemmell bi fikiirrrr:)))))

benim nasip olursa inşallah okul bittikten sonra en büyük isteğim kpssye girip atanmak ardından hem çalışıp hemde yüksek lisans yapmak.bu arada arkadaşlar yüksek lisans yapmayı düşünenler var mı*en azından bi örgün öğretimin yüzünü görmüş oluruz dimi ama.inşallah nasip olursa.

benim nasip olursa inşallah okul bittikten sonra en büyük isteğim kpssye girip atanmak ardından hem çalışıp hemde yüksek lisans yapmak.bu arada arkadaşlar yüksek lisans yapmayı düşünenler var mı*en azından bi örgün öğretimin yüzünü görmüş oluruz dimi ama.inşallah nasip olursa.

Ben Düşünüyorum Gelişimsel yetersizliği olan çocuklar üzerine üç yarı dönemlik bi yüksek lisans programı war anadolu ünv. kapsamında okul bitince umarım yapabilirm.

bende diplamamı aldığım zaman zıplayıp çığlık atacağıım:)) tabi alırsam sonra da cümle aleme gösterceğimm.zaten herkez benim azmimi bilir bir kez daha öğrenmişi olurlar..

o gün inşallah çabuk gelir

amiiiiiiiiinnnnnnnn

arkadşlar ben mezun oldugum zaman yapacagım tek iş diploma mı tam da sınav zamanlarında bana görücü getiren sevgili yengemin eline tutuşturmak olacak.yengeme ragmen başarılı olmak çok zor :)
işin şakası kimseye birşeyleri ispatlamak çabasında degilim
bugün ATATÜRK ü ziyarete gittim.ona layık bir nesil yetiştirmeye and içtim.
tek istegim ve yapıcagım şey budur.

bende aldımda çerceve yerine arkilerimni gözüne sokcam :):)

Anadolu Universitesi'nde yüksek düşünenler için; DİL PUANI kesinlikle olması gerekir. Anadolu Universitesi bir tel ALES puanına değil DİL PUANINADA bakıyor. Hemde tüm fakülte ve bölümleri. Sırf bu yüzden seneye yurt dışına gideceğim.

mezun olunca şöyle önce bir göbek atacam .üzerimden çok büyük bir yük kalkmış olacak ama yinede çok sevinemeyeceğim çünkü kpss derdi var seneye
ayrıca tüm arkadaşlara başarılar......

mezun olunca çığlık atacağım sonunda bitti diyeeee...ve inşaAllah Allah nasip ederse kendi anaokulumu açmak istiyorum tabii yuksek lisansı unutmamk lazım :)

slm arkadaşlar ben mezun oldum ve inanki okul bitince herşey bitmiş olmuyor bu seferde kpss stresi başlıyor...

arkadaşlar konu başlığını okuyuncaya kadar bu konuyu hiç düşünmediğimi farkettim. sanki her şey otomosyana bağlanmış ve ben sürüklenip gidiyorum. şimdi 4. sınıftayım 2 hafta sonra vizeler var. 1. sınıf dün gibi geçermi bu 4 yıl demiştim. bi de bu benim ikinci üniversitem.
ama şimdi düşününce diplomam elime geçtiği ilk anda herhalde diplomayı öperim. sonrada başaramayacağıma inanıp bunu benim yüzüme söylemeyen ama hep hissettiren kişilere ben artık öğretmenim diyeceğim. aslında diplomayı gözlerine sokmam lazım ama neyse... şimdi önümde kpss var hayırlısıyla bi atansam başka bi şey istemiyorum.

zaten devlet memuruyum okul bıtınce ılk işim görevde yükslme sınavına hazırlanmak olacak...

selam arkadaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim inşallah bu sene bitecek tabii stajda bir sorun çıkmazsa! ben mezun olunca o diplomayı elime bir alayım ilk önce sanırım bir çığlık atıp sonra bana çok büyük destek olan eşimin boynuna sarılırım adamcağız 4 yıldır benle beraber okudu çünkü! sonrada ertesi günü evimin önünde lokma döktürüp yoldan gelene geçene ellerimle dağıtıcam ardındanda kitapları bir güzel bahçede yakıp üzerinden atlıcam siz beni bitirmeden ben sizin defterinizi dürdüm diye!!!! sanki o günü göremicekmişim gibi geliyor neyse arkadaşlar lokma yemeye sizide bekliyorum herkese başarılar

ben de şöyle derin bi nefes alırım çok şükür bitti diyee..bu arada 3. sınıfım bitiyo inşallah :D :36_7_8:

diplomayı aldığımda "bu yaşta diploma alıpta ne olacak,evlisin çocuğunda var gerisi boş" diyenlerin gözüne gözüne sokucam ve hayatta başarılacak daha birçok şeyin olduğunu göstericemmm inadına inadına....

Allah tan bir mani çıkmazsa 2 sene sonra diplomayı alacağım bende aldığımda beni bişeye benzetemeyen dedem ve babannemin yanında soluğu alıp bı kız okumaz boşa para harcamayın gibi dedikleri sözleri hatırlatıp diplomamı onlara inat iki katı grurla göstereceğim.
bu büyükler yorum yaparken biraz destekleyici olsalar yazılanlara baktımda çoğunluğumuz birilerinin gözüne sokmak istiyor kendilerini bu durumlara düşürmeseler olmazmı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri