Merhaba Kanatsız Melek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ulkuduysak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
Puanları 16
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ulkuduysak
Merhaba kanatsız melek,
Sana bu güzel hitabı bulmak için çok düşünmedim,çünkü sen,gerçekten kanatsız meleksin benim için.
Gecenin üzerine yıldızlarını yağdırdığı bir saatte tanıştım seninle.Kucağına sığındım,kollarına tutundum.Düşmeden yürümeyi öğrendiğim günlerden sonra da müthiş bir insan,kutsal bir varlık,merhamet timsali bir koruyucu oldun benim için.Ellerinle,gözlerinle,sözlerinle sevdin;yüreğinle sardın beni.Senin sıcaklığın kadar etkileyici hiçbir sıcaklığı hissetmedim.
Kimsenin ulaşamayacağı,yalnızca ikimizin arasında oluşan bir çekicilik,muhteşem bir duygu oldu, her zaman bizi birbirimize bağlayan.
Yine yıldızların üzerine yağdığı bir gecede,yıldızlarla el ele tutuşup,aşılması mümkün olmayan mesafeler koydun aramıza.
Şimdi mutluluk ülkesinin bulunduğu yerdesin…Sana dokunamıyorum;ama biliyorum ki,benimlesin,yanımdasın.Görmesem de hissedebiliyorum.Sen,ellerimde,gözlerimde…Tüm bedenimde,gözyaşımda,kahkahalarımda,yatağımda,baş ucumdasın,Çünkü anneler terk etmez çocuklarını.Eğer terk etselerdi melek olabilirler miydi hiç?

ÜLKÜ DUYSAK

2007

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR ulkuduysak... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

ÜLKÜCÜM YAA..
HARİKA Bİ YAZI BU..
kendim de yeni anne olduğum için hem annemi, hem bebeğimi düşünerek gözlerim dolu dolu okuyodum ama şurda koptum:

"Yine yıldızların üzerine yağdığı bir gecede,yıldızlarla el ele tutuşup,aşılması mümkün olmayan mesafeler koydun aramıza..."

şuan gözyaşlarımdan tuşları bile göremiyorum.

Allah sizi we meleğini uzaklara günderen herkesi cennette kawuştursun.

harika satırlar.

bir anne olarak benimde gözlerim doludolu oldu...teşekkürler çok güzel bi yazı valla....keşke annelerimizin kıymetini gerçekten anlayabilsek....

çok çok güzel...anne oldğum için bir kez daha şükrettim..tşk

Bu yüce duyguyu Allah herkese yaşatsın...

annemi gerçekten çok özledim..kimse anne gibi olmuyor zten öyle karşılıksız olmuyor

ben anne değilim ama bende gözlerim dolu dolu okudum satırlar. gerçekten çok güzel şu an annemden çok uzaktayım ama mesafe olarak ve çok özledim. yaz tatilinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. anneciğime kavuşacağım için.

çok güzel kelimelerin,çok içten harika şekilde satırlara döküldüğü bu yazı için teşekkür.......

GerÇekten karŞiliksiz bİr sevgİ onlarin kİ hİÇ bİr gerİ dÖnÜŞ beklemeden.herŞeyİn deĞerİ kaybedİlİnce anlaŞilirmiŞ derler ya.gerÇekten Çok doĞru.15 aylik oĞlum var benİm.o benİm herŞeyİm.onu herhangİ bİr Şey yada bana ne yapabİleceĞİ İÇİn sevebİlİrİm kİ.onu hİÇ bİrŞey İÇİn sevİyorum ben.anne olunca annemİ daha İyİ anlamaya baŞladim.belkİ hala eksİklerİm vardir ona karŞi.onu kaybedİnce mİ anlayacam acaba bunlari da İnsanoĞlu neden bÖyleyİz acaba...anne baba kaÇ Çocuk bakip bÜyÜtÜyor,bİz bİr anne babayi Çok mu gÖrÜyoruz hayatimizda....Şİİr mÜkemmel Çok gÜzel bİr yazi,gÖzyaŞlarini tutamiyor gerÇekten İnsan...

şükürler olsun bende bir anneyim cok duygulandım tşkr

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri