mektup zarfı :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
4
@Özlem ÖZMEN
rengarenk zarflarrr öğrencilerinize resim yaptırın mektup zarlarını da yaptırıp annelere gönderin :) sonradan çocuklar hep yapmak istiyor resim yapıp yapıp öğretmenimmm zarf yapabilirmiyiz anneme götüreceğim resmimi diye geliyorlar :) güle güle kullanınız arkadaşlar.
.

Ekli dosyalar

• 100_1518.jpg
    100_1518.jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 103
anneler günü köşesine yapıştıralım biz bu mektupları her anne kendi resminin altındaki resmi alsınnnn:)))

evet içerisine de bu yazıyı yazıp koyalım :)

CANIM ANNEM!...
İlk ağlayışım dünya sessizliğini bozduğu zaman kendimi sımsıcak bir kucakta bulmuştum. “Böyle güzel kokuda mı olur Allah’ım?”Sevgi dolu titrek bakışları üzerimde…Dudakları alnımdaki ilk öpücüğüm…Annem geceleri nasıl bölerdin uykunu;yorgunluğuna aldırmaz hep yanımda kalmanı isterdim.İlk adımlarım hep sana doğruydu hatırlar mısın?Türkçemdeki ilk hecem, ilk sözcüğümdün ANNE!...Sana her anne deyişimde yüzün gülerdi.Ağladığımda yüzün yanar ,güldüğümde tüm çiçekler senin…Düştüğümde o yumuşak ellerin uzanır ellerime…inan sen benimleyken yaralarım hiç acımaz anne. “Hani sen öpünce geçer ya!” Suçlarımı bakışlarımdan anlarsın,bir iki söylenir sonra affedersin.Şefkatin engin gibi anne.İlk öğrendiğim renk gözlerinin rengiydi.Şimdi ise sana hangi rengi getirsem diye düşünüyorum.Bilirim ,gülleri seversin sen…Yedi renk yeter mi sana hiç?fedakarlığına dünyayı sersem yeter mi?Ben hayatı senden öğrendim anne!Melekler nasıl olur diye hiç düşünmedim.Allah ‘ın bana beni korusun,sevgiyle doyursun yaşamayaı anlatsın diye gönderdiği meleğimsin sen.Hala bebeğinim ben senin değil mi?Oysa bak okula bile gidiyorum.Boyum kısa belki sesim ulaşmaz sana.Ama ilk cümlem sana…

“ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN BENİM MELEK ANNECİĞİM!...”

ooo süpersiniz hocam çok teşekkür ederim:)))

rica ederim hocam forumda bir üyemiz paylaşmış çok hoş bir yazı çok beğendim tekrar o üyemize de teşekkür ederim...

ben de teşekkür ediyorum üyemize...çok makbule geçti!..

teşekkürler canımm,süper fikir ;)

rica ederim canım güle güle kullanınız :)

Paylaşımlarınız için teşekkürler hocam .:emot66:

etkinlikte metinde çok güzel öğretmenm,çok teşekkrler paylaşmnz için...

rica ederim güle güle kullanınız.

Teşekkürler hocam fikir verdiniz.ben de çocuklara kart yaptırıp posthaneye gezi düzenleyerek kartı çocuklara attıracağım.Hem haberleşmeyle ilgili de bilgilerimizi pekiştireceğiz.Ayrıca hem sizin eklediğiniz yazıyı; hem de tek tek çocuklardan 'anne kime denir?' sorusunun cevabını alıp ekleyeceğim.Hoş bir sürpriz olur diye düşündüm=)

çok beğendık hocam.. Teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri