Meb'de çalışırken aynı zamanda yüksek lisans yapma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gammuzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gammuzi
yüksek lisansa kabul edilen, aynı zamanda meb'de çalışan bir anasınıfı öğretmeninin hakları nelerdir?stajerlik ve asillik arasındaki hak farkları nedir?

Hocam bende bu konu Üzerİnde bİraz araŞtirma yaptim kendİm İÇİn eĞerkİ branŞÇi olsaydik dersllerİmİzİ 3 gÜne toparlayip 2 gÜnÜmÜzÜ boŞaltmalarri lazimdi ama sinif ÖĞretmenlerİ İÇİn yÖnetmelİkte 2 yarim gÜn İzİn hakkimiz var siniÇilar olarak e bİr de 2 lİ eĞİtİm ÖĞretİm yapan okulda İsek Çok bİr yayari olmuyor o yÜzden yakin İllerde yapmakta fayda var ama yÖnetmelİkte 12:30 dan sonra yanİ yarim gÜnÜmÜz boŞ. Bu durumun stajerlİkle veya asİllİkle bİr İlgİsİ varmi yok mu onu bİlemİyorum ama eĞer varsa bİr Çok Şeyde olduĞu gİbİ stajerlİĞİ kalkmadan ÖĞrenİm ÖzÜrÜnden faydalanabİleceĞİnİzİ sanmiyorum tabİ sadece kİŞİsel yorum

kpss iptal olunca atamalar gecikti, ben de yüksek lisansa başlamıştım zaten, ege de devam ederken yükseğe manisaya atandım, bu dönem sorun olmadı, zaten derlserin bitişi, sınavlar falan derken bu dönemi atlattım, ama 2. dönem ne izin alabilirim, ne de başka bir şey, bir ikili öğretm olduğu için " 2 yarım gün" izni diye bir durum yok sanırım. ayrıca okul öncesi öğretmeni olduğumuz için, her gün okula gelmek zorundayız, hadi izin aldın, o çocukların başında kim olacak, ya da o çocuklar okula gelemeyecek mi, ama biz "branş" öğretmeni değiliz diye yüksek lisans yapamayacak mıyız. hem o kadar söylerler yüksek lisans yapın diye hem de önümüze bir sürü engel koyarlar. ayrıca "eğitime özür olarak bakan bir devletimiz var" . "eğitim özür grubu" . al işte. "özür grubuyuz" neden . çünkü eğitim alıyoruz. sanki ben eğitimi çocuklara daha fazla bir şeyler vermek için yapmıyorum. zaten benşm amacım daha iyi öğretmen olmak değil mi? al, yüksek yapıyorum ama ellerinden gelen her türlü engeli önümüze koyuyorlar. sonra neden yüksek lisans ve doktoralı öğretmen az? az olur tabi baksana. eğitim öğretşm aksamasın diye bir sürü olay, sanki bu olmazsa aksamayacak,
aksayacak işte,
önemli olan zihniyettir, mantalitedir,
ama maalesef bu yok bu ülkede,
sonra beyin göçü

Merhaba arkadaşlar. Ben de bir soru sormak istiyorum. yüksk lisans yapmak ve başka bir işle uğraşmak istiyorum, üniversitede kalmak istemiyorum. pisikoloji üzerine yüksek lisans yapıp pedagog olmayı düşündüm ama çok fazla açılmıyor psikoloji. başka hangi anabilimdalında yapabilirim yardımcı olurmusunuz??

hocam izin durumu bızde bırazda müdüre bağlı mazaret izni kullanabılırısın yada sevk alabaılırısn.birleştırılmıs sınıflarda görev yapan sınıf öğretmenı arkadaslarım var mazaret izni kullanıp derse gıdıolar yanı bızım durum aynı ya ondan onu örnek verdım mudurun anlayıslı olması önemlı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri