İhtiyaçç çokk da neden 2308 kişi o halde?? kendinizi umutlandırmayın bence..Çok zorrr geçen yıl ki gibi daha olamaz büyük bir şansı kaçırdık..Ama bizim umutlanmamız nimet hanımın sürekli bizle ilgilenir gibi görünmesnden ve yorumlarındandırr.
bakan çubukçu ne zaman tüm mezunları alıcam dedi. kendi gözüyle gören kulağıyla işiten söylesin ne olur miş muş la değil okulöncesinin bütün mezunlarını mı alacakmış
arkadaşlar hep şunu söyledim bazı arkadaşlar tepki göstermişti.yine söylüyorum ücretli alımını sözleşmeli alımdan önce başlatacaklar ve başvuru yaparsanız sözleşmeli yerinizi kendiniz kapatmış olacaksınız eğer başvurmassanız alım çok olacak çünkü diğer branşları bizim kontenjana verecekler bunların söylmeye çalıştığı bu boşalan yerler kadar sözleşmeli demek sadece bizden değil tüm branşlardan geçenleri ihtiyaç doğrultusunda kaydıracaklar.eğer başvurmazda alımı beklersenizde atanamazsanız korkmayın gidip mem e ben görev almak istiyorum dediğinizde görev alırsınız çünkü o diplomanızın yerini kimseler tutamaz.biraz cesaretli olun bu sene ücretliye başvuru çok olursa özelliklede bu bölüm mezunu atanmayı unutun bu kesin ve nettir.bakın çok uğraşıyorum neler yaptığımı tahmin bile edemezsiniz belki kendimi çok deşifre ettiğim için ben atanamıyacağım bile bu kadar yani lütfen söylediklerimi dikkate alın.sözleşmeli alım eğer ücretliye başvuru düşük olursa 4000 i geçecek ben burdayım sizleri okumaya ve yazmaya devam edeceğim.yanılırsam o zaman konuşuruz.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!