Marmaralılar Nerdesiniz?Neden Aktif Değilsiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan necla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
arkadaşlar bir tez hazırlıyorum mezuniyet projesi
konum "okul öncesi dönem çocuklarında yeme bozuklukları" yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen :( teşekkür ederim

Arkadaşlar ben de marmaralıyım artık burada buluşup birbirimize yardımcı olalım. Dayanışma içinde olalım.2. sınıf arkadaşlar bizi yoğun bir dönem bekliyor.Takıldığımız konularda birbirimize yardımcı olalım ceren haklı...

müzeyyen mi ben ona hoCA demeye utanıyorum . bi üniverste hocası derste uyurmu..:) çok yazık..zaten dersinden kaldım...

Bende marmaralıyım 3-A yıllık plan hazırlamayı bilen varsa bana yardım edebilir mi??

Bana Müzeyyen demeyin onada hoca demeyin ben onun hocalığını görmedim ne yalan söyleyeyim

arkadaşlar 2-c den kimse yok mu diğer şubeler fen projelerini ne yaptınız

fenden birşey anlamadık ki ne yapalım

----------------------------------------
bu adresten kavram haritalarınızı kolayca oluşturabilecek programı kaydedebilirsiniz.

ınspıration programı yabancı dil ama bende hiç anlamadığım halde haritayı oluşturabildim. kavram karikatürleri anladığım kadarıyla sınıfla birlikte oluşturuluyo olmalı.
arkadaş evlilik meselesinde kıskançlığı mı düşünüyo acaba. yani bekar kalmışlar bizim gençliğimizi mi kıskanıyo. bu açıdan bakıyorlarsa bence yanlış yapıyorlar.

lavinyacım biz aynı tertibiz

2003 marmara mezunlarına hassaten,diğer arkadaşlarla birlikte slmlr..

DüşlerAtölyesi sen kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama son sınıf olduğumuz için mi bilmiyorum hülya hoca herşeye çok dikkat ediyordu... hangi öğretmen çocukların hepsine göz kulak olabilirki? bide ben daha stajyerken...
şimdi ben de öğretmenim mutlaka yanlışlarım vardır ama şimdi de benim stajyerim var çok iyi öğretmen olduğumu söyleyip duruyo :) bilemiyorum artık :D

mrb ben yeniyim.1.sınıfın programı değişti malumunuz ki.eğitim psikolojisi dersine giren sevinç hocanın nasıl bi soru soruş tarzı var.bilgilendiren olursa çok sevinirim.bu arada ben de 1B den nafia :)

tosun hoca,leyla hoca,kadriye hoca bunlar unutulmaz ya.olur da bir gün yolum düşerse oralara ellerinden öpmeyi isterim.bize az emekleri geçmedi.hele tosun hocayla ilgili ilginç de bir anım var ki bir başkası olsa o dersten ömür boyu geçemezdim.90la geçirecek kadar da eli öpülesi insandır tosun hocam.ahhh ahhh bu gece efkarlandım ya bu forumu okuyunca.maziyi derhatır ettim.her ne kadar okurken bize işkence gibi yıllar olarak gözükse de geçip gittikten sonra elimizden yıllar,böyle ahhh çekiyoz işte.HAYAT SEN NE ÇABUK HARCADIN BİZİ........

hey gidi günler hey....

bencede nerdsiniz yaaa

slm ben merve marmarada intibaktayım (yani dgsliyim) aranıza yeni katıldım. inşallah marmaralıların toplanmasına bir faydam olur.

arkadaşlar ben bütün meslektaşlarıma ulaşabildiklerime bu siteyi tavsiye ediyorum.
marmaralılar bu siteyi arkadaşlarına tavsiye etsinler.daha geniş bir platform oluşturalım

teşekkürler cülvent

Arkadaşlar ne güzel buralarda buluşmak.2003 mezunuyum.Rengin hocam nasıl ,okula devam arkadaşlar.Onun hakkı hıç odenmez.Muzeyyen hocada çok ıyı aslında çok bılgısı var ama sadece onları dıle dokemıyo....Herkese sevgıler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri