Marmaralılar Nerdesiniz?Neden Aktif Değilsiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan necla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
SIZ VIZEYE GIRMEDINIZMI?BİZE SUNUMLARIN VIZEYI ETKILEYECEGINDEN HIC BAHSETMEDİ:10:
VIZE COK KOLAYDI SADECE GELİŞİM SORMUŞTU HOCA.GECEN YIL IŞIK HOCANIN SORULARINI HATIRLIYORSUNDUR.ONUN GİBİYDİLER.FİNAL İÇİN AÇIKCASI BENDE TEREDDÜTLÜYÜM.
'11.ÜNİTEYE AĞIRLIK VERMEYECEĞİMİ SİZ TAHMİN EDİYORSUNUZDUR ZATEN.ONUN DIŞINDA TÜMM KİTAPTAN :36_13_3:MESHULSÜNÜZ' DEMİŞTİ.

bizim dersimize hülya hoca giriyor ya bizde kitaptan mesulsünüz demedi gördüğümüz konuları farklı kitaplardan çalışın dedi ben de sizin kitabınızı aldım ama fazla birşey yoktu ışık hoca dersimize hiç gelmedi geçen yıl 1. sınıfta gülden hoca gelmişti gelişime yani basitti soruları inşallah basit olur ama hülya hoca kendinizi sıkmayın dedi :)

o zman sana cok da yardımcı olamayacagım galıba.ama sanırım cok detaya gırmeye gerek yoktur.kolay gelsın ıyı calışmalar

sağol sana da kolay gelsin okulda bir ara toplanıp tanışalım ok? kib iyi çalışmalar

en sevdiğim harbi bir insan gülden hoca çok anlayışlı. öğrencilere yakın ön yargısız.
ayrıca evli...bu kısmı anlayan anladı çok buyuk etken bizim bölümde.
tabi ayrıntı bunlar gülden hocanın sınavından korkmayın diyeceğim bu

ewet bi gülden hoca bi de hülya hoca tam öğrenci psikolojisinden anlayan pırlanta gibi insanlar bunun yanına leyla hoca da eklenebilir :)

bende gülden hocayla leyla hocayı çok seviyordum. ama hülya hoca için aynı şeyi söyleyemiyorum!!! geçen yıl yani 4. sınıftayken staj hocamdı, okula 2kez izlemeye geldi. o kadar hazırlandım hiç bişey beğenmedi! bide izlerken kağıda not ediyor, sonra bize okuyordu... yüzünü bakınca çok iyi ama gülümseyerek laf sokuyordu...

Arkadaşlar Konuşma ve Yazma dersinde sunumum var ve konu ise  'turızmın gelışmesinde okul önemlıdır'
ancak bölümümüzle alakalı bır konu olmadıgından ne yapacagımı sasırmıs durumdayım..
oncelıkle bu konuyu alan dıger sınıftakı arkadaslarla calısmaya hazırım...
konu daraltması yaptım ve kalıtelı personel yetiştirilmesi ve bu konuda etkılı olan turızm okullarını ele almayı dusunuyorum...bu konuda slayt eslıgınde bır sunum hazırlamak ıstıyorum.yol gösterırsenız cok sevınırım...[/font] :36_1_21:

mezun marmarılar ben 99 mezunuyum varmı beni tanıyan:)

yok tanıyan kusura bakma.ama görsem tanırım.2003 mezunuyum

bende marmaralıyım burdayım siz nerdesiniz?

bütün herkes müzeyyen hocadan dert yanıyor ya!

Bende geldım buradayım 2000meznuyum tuncay arkadastan aldım ilk defa bu:thumbsup:gun yazdım 30 ocak.vatana mıllete hayırlı olsun bakalım

aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz :)

ibrahimciğim aramıza hoş geldin.adıyamana sevgiler.

ibrahim arkadaşımız çok hızlı anasınıfı öğretmenlerimizdendir.kendisinin bir çok ödülü vardır kariyerinde.isteyen arkadaşlar kendisinden faydalanabilir

hepiniz hoşgeldiniz sayımızın artması umidiyle

ibrahim arkadaşım aramıza hoşgeldin

bende marmaralıyım 3-B den selam

müzeyyen hocamı tanımazmıyım ya:)
oyun gelişiminide beraber işlemiştik

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri