Marmaralılar Nerdesiniz?Neden Aktif Değilsiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan necla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
ilk zamanlar sertti ama son senelerde kadın baya iyi olmuştu hatta stajıma 100 bile vermişti :D :D :D

evet ben de çok seviyorum müzeyyen hocayı ama bazen çok soğuk oluyor işte o zaman bağlar kopuyor ama bana bilgisi yeter diyip yine seviyorum :D

bizim arkadaş enson sırada oturuyodu.öne geçip oturmasını istedi arkadaş oturmak istemediği söyledi.müzeyyen bir hışımla üzerine üzerine gitti arkadaşı dövecek diye korktum.
bence hoca bilgilerden tıkanmış.bütün cümleleri şey şey şey den oluşuyodu.o yuzden dedim üniv hocası profilini yıktı diye.sınavlarından hep korktuk.pek bişey anlatmaz ama verdiği fotokopileri didik didik soruyodu test usulu ama 50 geçene helal olsun

walla bilmem bize öyle değil tamam anlatmaz notlarından sorar kusura bakma ama hocana isimle hitap etmeni garipsedim ne de olsa büyüğün ve hocan sevmesen de saygı duymalısın ayrıca dersine iyi çalışan da dersini rahat geçebiliyor bize ders notları kitap ve anlatanların notlarından sordu neyse soğuk falan ama iyi hoca :d

BEN DE MARMARALIYIM.ANTEPTEN SESİMİ DUYURMAK İSTEDİM.2000 MEZUNUYUM.

arkadaşım aramıza hoşgeldin :)

ozgulunsal hoş geldin :)

arkadaşım ben 4 müzeyyen hoca ise teset ve kitaptan sorar eğer dil gelişimi kitabını işlediyseniz kuram adlarına dikkat edin kolay gelsin

müzeyyen hoca benim zamanımda dil ve kavram gelişimi dersine girerdi.2000 mezunuyum ve pek birşey değişeceğini düşünmüyorum.sizi rahatlatacak bazı ipuçları verebilirim...ama az sonra.....

müzeyyen hoca unutulmayacak hocalardan
tam bir efsane..
konumuz değişti yaa
konu müzeyyen hoca dan unutulmayanlar

meraba arkadaşlarr...bende bu sene mezun olucam işallahhhh :)

selam marmaralılaar

merhaba sen de mi marmaralısın?

ewweeettt marmaralıyımmmm....

Ya Müzeyyen Hoca'nın bayağı kulakları çınlatılmış:36_11_6:

özgül hadi çatlatma adamı söyle şu ip uçlarını :D nolurrrrrrrrrrrrr zaten sınavların başlamasına 10 gün kaldı ortalama yükselmeli sabırsızlıkla bekliyorum canım şimdiden sağol :) bye

creniek selam
dıl ve kavramdan mı merak içindesin sende?

evet malesef ben de sen hangi sınıftasın ayshegül

2b sınıfındayım ya gelişim ve öğrenmede gülden hoca nasıl soruyor biz ilk defa sınava gireceğiz vize notumuz sunumlardan aldığımız notlar testi basit mi kitaptan mı soruyor napacağız yrd edersen sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri