Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar marmara her sene yakalsık 160 mezun veriyor.
bu forumdan haberiniz yok galiba.şuan marmarada okuyanlar bölüme duyurun ve bu foruma katılın.seslerimiz çıksın
arkadaşlar marmaralılar nerdesiniz ya boşuna mı okulda reklam yapıyoruz önüme gelene tavsiye ediyorum girip üye olacağız diyorsunuz ama ses seda yok lütfen aktif olun sesimizi duyuralım
evet ya nerdesiniz bana sınıfınızı ve şubenizi yazar mısınız ben 2b sınıfının temsilcisi ceren çiçek bi ara toplanalım ve daha çok reklam yapalım umarım anlatabilmişimdir derdimi
marmaralı 3. ve 4. sınıftan arkadaşlar biz 2 ve 1 lere sınav soru tarzları hakkında bilgi verir misiniz mesela dil ve kavram gelişimi hocası kitaptan mı soruyor. lütfen yardım edin
evet nasıl tip sorular sorar nolur yrd edin notlarından mı yoksa sınıfta öğrencilerin anlattıklarından mı ayrıca kendisinin notlarında seminer yazıları var ondan da sorar mı ilgin için sağol derya
ben pek hatırlayamıyorum ama derste biz not tutuyoduk, kendi not vermiyodu galiba. biz de tuttuğumuz notlardan çalışıyoduk valla
test yapıyodu genel olarak bilince insan yapabiliyodu
yaaa bilmiyorum sınavın ne zamandı görmemişim kusura bakma :36_3_12:
bende tam bilmiyorum kimin asistanı ama biz müzeyyen hoca nın dersine girerken o da giriyordu, not falan tutuyordu belki tez falan hazırlıyorsa ondan da girmiş olabilir...
hocanın asistanı Lemis Şengül Yüzüncü Yıl Üni. den gelmiş neyse ilgin için sağol yarın matematik sınavı war Yıldız hoca derse giriyor ve nasıl soracak bilmiyoruz umarım yazıyı şimdi okursun derya nasıl soruyor sence
bizim zamanımızda sınav yapmıyodu çünkü normal matematik dersi görmüştük süleyman tıraş tan...
onun yaptığı sınavla yıldız hocanın dersinde hazırladığımız etkinlik toplanıp not oluyodu.
1 senede hemen başkaları gelmiş okula