Marmara Mezunları Buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afrayüksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
bende b şubesindeydim...adım meryem...

görsem tanırım herhalde

MERHABA BENDE MARMARA 2005 MEZUNUYUM

hoooş geldin

ayçabahar hoşgeldin...

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar :) :) mav_iş ve aboyn ben de 2006 mezunuyum ben A daydım siz hangi sınıftaydınız?

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Uzun zamandan beri yazamıyorum.2003 mezunları epey çoğalmış.ARtık daha sık görüşürüz umarım.Herkese işlerinde kolaylılklar dilerim.Yeni eğitim döneminde başarılar...

selam arkadaşlar bende 2001 marmara mezunuyum..siteyi çok hoş buldum...Paylaşımlarımızın artması dileğiyle...

evet ben de geldim marmaralılar kervanına:-)
2004 mezunuyum...
şimdi ığdır merkez de görev yapıyorum.

eylul ve nehireylül aramıza oşgeldiniz...paylaşımların çok olması dileğiyle...

merhaba TURGAY naber nasılsın nerde çalışıyosun. istanbulda mısın.. samyeli senin ismin neydi ben B sinin ilk grubundaydım o yüzden tanırım buyuk ihtimalle.

0_beste_0 hoşbulduk teşekkürler.

nehireylül' Alıntı:
0_beste_0 hoşbulduk teşekkürler.
rica ederim..
marmara mezunları daha sık girselerde paylaşımlarımızda çok olsa..:)

0_beste_0 ben elimden geldiğince sitedeyim ama öğlenci olmak ve istanbulda oturmak vakit bırakmıyor ki.Bu arada nasıl yapıldığını çözemedim,hani sen msjına direkt nehir eylül demişki diye benim yazdığım msjıda ekleyerek başlıyosun ya onu nasıl yapıyosun?

2005 mezunu c şubesi var mı ayca bahar sen c demiydin

nehireylül' Alıntı:
0_beste_0 ben elimden geldiğince sitedeyim ama öğlenci olmak ve istanbulda oturmak vakit bırakmıyor ki.Bu arada nasıl yapıldığını çözemedim,hani sen msjına direkt nehir eylül demişki diye benim yazdığım msjıda ekleyerek başlıyosun ya onu nasıl yapıyosun?
bende vakit bulamasamda bil. her açtığımda kendimi burda buluyorum..:) hem kendimi geliştiriyorum hemde fikirlerimi herkesle paylaşıyorum ki yardımcı olmaya çalışıyorum burdakilere...
şöyle oluyo anlatıyım.. bu benim yazdığım yazının sağ alt tafında "alıntı" yazan ikona tıkla...oldu bitti...:) görüşmek üzere...

merhaba arkadaşlar :) günden güne baya birikiyoruz
aramızda atanan arkadaşlar var mı?
ben biran önce atanmak istiyorum!!! bu arada ücretli öğretmenlik yapıyorum. üniversite başkaydı marmara kantinine ve boğaziçine az taklımazdık ne günlerdi... ama öğretmenlik bambaşka :36_1_21:

derya ben 2003 mezunuyum...iki yıl önce atandım...umarım sende buyıl atanırsın...ücretli çalışmak sana eminim büyük yarar sağlıcaktır hem kendini geliştirmeni pratik yapmanıda sağlar...sevgiler...

inşallah atanırım yaa :( nerde görev yapıyosun beste?
tabiki ücretli öğretmenliğin çok yararı oluyo deneyim kazanmış oluyorum en azından :D

deryacakir' Alıntı:
inşallah atanırım yaa :( nerde görev yapıyosun beste?
tabiki ücretli öğretmenliğin çok yararı oluyo deneyim kazanmış oluyorum en azından :D

ben memleketime boluya atandım...sana tavsiyem eğerki şubat atamasında puanın yeterli olursa zorunlu hizmet bölgelerini 2. yada 3. bölgelerini tercih yap...
eğer ki 1. bölgeyi yazıp (yani benim gibi) atanırsan 3 yıl sonra rotasyonla başka yere gönderiliceksin..:( benim 3 yılım 2008 şubatta bitiyo...seneye burda değilim malesef..:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri