Marmara Mezunları Buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afrayüksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba tuğba sen kaç puanaaldın ve nereye atandın.

bende marmaralı 2003 mezunu

elçin ve necla aramıza hoşgeldiniz...2003 mezunu 5 kişi olduk...:)

merhaba arkadaşlar bende yeni mezunummmm..

teşşşkurler arkadaşlar...2003 mezunlarının bir araya gelmesi guzel...inş daha fazla katılım olur ben A subesinden

slmlar bende marmara 2005 mezunuyum..
marmaralı olmak ayrıcalıktır:)

hoşgeldin melina...:36_3_12: gitgite çoğalıyoruz...paylaşımların çok olması dileğiyle...

merhaba arkadaşlar okullar açılıyor ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz
paylaşalım

ben kaç gündür sınıf temizliği ve yerleşimiyle uğraşıyorum...bide proğram değişti yıllıklara hiç başlamadım daha bi tembellik gidiyo anlıycağınız...:) hazır plan kullanmayı da düşünmüyorum bakalım ne olucak...bide üstüne müdür perşembe gösteri çıkarmamı istedi...çok işim var çokkkkkkkkk:)

benimde eğitime başlamam ekimi bulur temizlik badana vs. bide sınıf suslemesi eklenirse baya çekecem.
yeni müfredatı ayrıntılı okuyamadım.önemli noktalarını paylaşalım

slm ben de marmarali ustelik 2003 mezunu :) sonradan gelmek adetim olmustur herzaman a sinifi bilir :) slm afra bi tek seni hatirladim ama digerleri kusura bakmasin artik

turgay ben seni hatırladım sen beni bilmezsin.listede özgeden sonraki kişi tabi hatırlarsan

mrb bn de 2006 mezunuyum herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............:D:D:D:D

Marmaraya helal olsun diyorum sanırım en çok foruma yazanlar sizlersiniz.Tebrik ederim.

mavişle turgay hoşgeldiniz aramıza...turgay sınıflarla azınlı bir çoğunluk :) olduğunuz için bizler sizi kolaylıkla hatırlayabiliyoruz...senin ise 160 kişiden bizleri hatırlaman zor tabi...
güzel paylaşımlar arkadaşlar...

bende 2006 mezunuyum aranızda olmak çok güzel bir damlayla sel oluşturmak dileğiyle.......

aramıza hoşgeldin samyeli..hangi şubedeydin...

a şubesinde

o beste adın neydi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri