Marmara Mezunları Buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afrayüksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
yeni katılan arkadaşlara aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum...Selamlar...

arkadaşlar mrb bende geldim

yazmayı unuttun 2003 mezunuyum

semacım tekrar hoşgeldin...

hoşgeldiniz :) gitgide çoğalıyoruz ne güzel :)

merhaba arkadaşlar 2004 mezunuyum.şu an ağrıda anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktayım.yani vatanın her yerinde bir "marmaralı" var. MARMARALI OLMAK BİR AYRICALIKTIR...

aramıza hoşgeldin zeynep :)

hoşgeldin zeynepp...

hoşgeldin aramıza canım başarılar...

arkadaşlar atanmak güzelde artık istanbula yani memlekete dönmek istiyorum, yani anlayacağınız atanmak her koşulda zor ee bi de bütün öğretmenler doğuya atanınca yapacak bişey yok maalesef...arkadaşlar tercih yaparken dikkatli olun...

sence nereleri tercih yapalım zeynep memnun musun oralardan? darısı bizlerin başına...

BENDE MARMARALIYIM.2005 MEZUNUYUM ARTIK BENDE ARANIZDAYIM...VE ÇOK MUTLU OLDUM. BOYLE BİR GÜZELLİKTEN GEÇ HABERİM OLDUĞU İÇİN İNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM

aramıza hoş gelddiniz

hoşgeldin senay...

hoşbuldum arkadaşlar:)

hoş geldin senay

merhabalar ben de 2003 mezunuyum ve galiba sen benim sınıf arkadaşımsın afra ben NURAY
ÖPTÜM..

selam ben de marmaraliyim 2003

arkadaşlar ben geldim 2001 mezunuyum...sitenizde olmaktan gurur duydum bu zamana kadar nerelerdeymişim ben. süüper fikirler edindim hepinize teşekkürler. ama siteyi henüz nasıl kullancamı anlıyamadım o sebeple yardımcı olamıyorum.resim yüklemeyi bi beceremedim:( inş bu konuda başarılı olursam bendende guzel fikirler edinebilirsiniz.

nuray pavri hoşgeldiniz...2003 mezunları baya bi çoğaldı..:)
aramıza hoşgeldin miskin...hangi konuda yardım istersen elimden geldiğince yardım ederim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri