Marmara Mezunları Buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afrayüksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
sana tavsiyem eğerki şubat atamasında puanın yeterli olursa zorunlu hizmet bölgelerini 2. yada 3. bölgelerini tercih yap...
eğer ki 1. bölgeyi yazıp (yani benim gibi) atanırsan 3 yıl sonra rotasyonla başka yere gönderiliceksin..:(

saol cnm bende ya istanbul yada başka 2. hizmet bölgesi olan memleket tarafları (mesela giresun) istiyorum. peki 2. bölgede yapınca başka yere göndermiyolar mı? 3. bölgede görev yapmak gerekmiyor mu beste?

deryacakir' Alıntı:
sana tavsiyem eğerki şubat atamasında puanın yeterli olursa zorunlu hizmet bölgelerini 2. yada 3. bölgelerini tercih yap...
eğer ki 1. bölgeyi yazıp (yani benim gibi) atanırsan 3 yıl sonra rotasyonla başka yere gönderiliceksin..:(

saol cnm bende ya istanbul yada başka 2. hizmet bölgesi olan memleket tarafları (mesela giresun) istiyorum. peki 2. bölgede yapınca başka yere göndermiyolar mı? 3. bölgede görev yapmak gerekmiyor mu beste?
2. bölgede zorunlu hizmet bölgesi olduğu için göndermezler...sen zorunlu hizmet yılını 2. bölgede tamamladıktan sonra ancak kendi isteğinde ordan ayrılabilirsin...benim dediğim sadece 1. bölgeler için geçerli...umzrım istediğin yere atanırsın...
SEVGİLER...

merhaba bende 2005 mezunuyum özel bir okulda çalışıyorum

sanırım aranızdan 2006 mezunlarını yani en azından birkaçınızı tanıyorum:shy:

e o zaman sen de tanıt kendini biz de seni tanıyalım :) :)

derya çakır 2004 mezunumusun ben 2004 mezunuyum aynı sıfta olabiliriz izmitten misin?

meraba arkadaşlar bende bu sene mezun olucam işallah :) ama atanırmıyım hiç bilemiorummm vallaaa :) iş hayatınızda durumlar nedir :) bi söyleyinde gözümü korkutun hadiiii :)

pırpıriye ben 2006 mezunuyum ve ist dayım...

brckrnl hoşgeldin aramıza :) :) benim gibi kpss ye çalışmadan girersen ilk sene atanamazsın :D :D bence kendine planlı bi çalışma hazırla ya da kursa git ilk sene atanmaya bak arkadaşım...
sonra bizim gibi saati 5 milyona ücretli öğretmenlik yapmak zorunda kalırsın!!!

meraba canım (deryaçakir) okuldan ödevlerden ve sınavlardan zaman bulamıorumki canım yaa..çalışmaya çalışıorum şimdilikk iştee..işallah atanırızz valla ne diyim..peki bişi sorcam hangi illerin puanları kaç falan veyaa kaç puan almak için ne kadar soru yapmak lazım falan iştee...bu tarz şeyleri hiç bilmiorumm hatta mezun olcak arkadaşların biçoğu bilmior.. bunları nasıl öğrenebiliriz canım ya bu konuda bana yardım edersen çok sevinirimm..yani sınavdan sora puanımı gördükten sora bilmek çok geç olucakta oyüsden dedim :) bu sene kpss ye gircek herkeseee bol şans diliorum arkadaşlarrr..

aynen bende biraz öyleydim sağolsun okuldakiler hiç böyle şeylerden bahsetmedi!!! son sınıfta son günlerde bile ödev hazırlıyoduk valla... puanları ösym nin sitesinden bakabilirsin baraj 69 yani o puanla hiç bi yere giremiyosun... 80 alamamız lazımki istediğimiz yere girebilelim :36_11_13:

saolasın canım benimm baktımm şimdii :thumbsup: ilgin için tşk ederimmm

dawn' Alıntı:
merhaba bende 2005 mezunuyum özel bir okulda çalışıyorum

bende adın nedir arkadaşım hangi şubedeydin

2001 mezunu yok galiba aramızda..

bende 2004 mezunuyum.varmı bu dönemde mezun olan

ben bayağı eskimişim ya...99 mezunuymda:)

BEN DE 1999 MARMARA MEZUNUYUM İSTANBUL ÜMRANİYE ÇEKMEKÖYDE ÖĞRETMENLİK YAPIYORUM.ERKEK ANASINIFI ÖĞRETMENİYİM.

aramıza yeni katılanlar hoşgediniz :)

yeni katılan arkadaşlar hepiniz okulöncesi ailesine hoşgeldiniz...git gide çoğalıyoruz umarım paylaşımlarımızda artar..:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri