Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Marmara Mezunları Buraya!!!

Tepki Skoru
0
yeni katılan arkadaşlara aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum...Selamlar...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar 2004 mezunuyum.şu an ağrıda anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktayım.yani vatanın her yerinde bir "marmaralı" var. MARMARALI OLMAK BİR AYRICALIKTIR...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar atanmak güzelde artık istanbula yani memlekete dönmek istiyorum, yani anlayacağınız atanmak her koşulda zor ee bi de bütün öğretmenler doğuya atanınca yapacak bişey yok maalesef...arkadaşlar tercih yaparken dikkatli olun...

Tepki Skoru
0
sence nereleri tercih yapalım zeynep memnun musun oralardan? darısı bizlerin başına...

Tepki Skoru
0
BENDE MARMARALIYIM.2005 MEZUNUYUM ARTIK BENDE ARANIZDAYIM...VE ÇOK MUTLU OLDUM. BOYLE BİR GÜZELLİKTEN GEÇ HABERİM OLDUĞU İÇİN İNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM

Tepki Skoru
0
merhabalar ben de 2003 mezunuyum ve galiba sen benim sınıf arkadaşımsın afra ben NURAY
ÖPTÜM..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben geldim 2001 mezunuyum...sitenizde olmaktan gurur duydum bu zamana kadar nerelerdeymişim ben. süüper fikirler edindim hepinize teşekkürler. ama siteyi henüz nasıl kullancamı anlıyamadım o sebeple yardımcı olamıyorum.resim yüklemeyi bi beceremedim:( inş bu konuda başarılı olursam bendende guzel fikirler edinebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
nuray pavri hoşgeldiniz...2003 mezunları baya bi çoğaldı..:)
aramıza hoşgeldin miskin...hangi konuda yardım istersen elimden geldiğince yardım ederim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle