bende vakit bulamasamda bil. her açtığımda kendimi burda buluyorum..🙂 hem kendimi geliştiriyorum hemde fikirlerimi herkesle paylaşıyorum ki yardımcı olmaya çalışıyorum burdakilere...nehireylül şunu yazdı:0_beste_0 ben elimden geldiğince sitedeyim ama öğlenci olmak ve istanbulda oturmak vakit bırakmıyor ki.Bu arada nasıl yapıldığını çözemedim,hani sen msjına direkt nehir eylül demişki diye benim yazdığım msjıda ekleyerek başlıyosun ya onu nasıl yapıyosun?
şöyle oluyo anlatıyım.. bu benim yazdığım yazının sağ alt tafında "alıntı" yazan ikona tıkla...oldu bitti...🙂 görüşmek üzere...
ben memleketime boluya atandım...sana tavsiyem eğerki şubat atamasında puanın yeterli olursa zorunlu hizmet bölgelerini 2. yada 3. bölgelerini tercih yap...deryacakir şunu yazdı:inşallah atanırım yaa 🙁 nerde görev yapıyosun beste?
tabiki ücretli öğretmenliğin çok yararı oluyo deneyim kazanmış oluyorum en azından 😀
eğer ki 1. bölgeyi yazıp (yani benim gibi) atanırsan 3 yıl sonra rotasyonla başka yere gönderiliceksin..🙁 benim 3 yılım 2008 şubatta bitiyo...seneye burda değilim malesef..🙁