Mantıksız bi taban puan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi_38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
arkadaşlar bu meb oyunu puanlar bana göre 47-48 aralığında kapanacak yüksek puan alanlar 26 işaretlemeyecek ve yüzde yüz şubat yada en geç seçim öncesi yüklü bir alım yapacak çünkü 6000 çok az bir alım şimdi doğuyu açtı bir çok kişi 26 la atanacak yüksek puanlar diğer atamayı bekleyecek bencede en mantıklısı beklemek yüksek puan alanlar için bu atamadan hemen sonra tekrar bir alım yapacak yani oyun içinde oyun

banada beklemek gibi geliyor ama nimete güven olmuyorki adı gibi olsa ah nerdee:)

yok hocam puanım yüksek değil düşe düşe 44.9 düştü zavallım

atnacağım bile mechulde taban 30 diye bir umut dünyası işte

atnacağım bile mechulde taban 30 diye bir umut dünyası işte
allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bizi bu hale düşürenlerinden allah her iki cihanda da hesabını sorsun hakkımızda hayırlı ne ise o olsun kısmetten ötesi olmuyor allah hayırlı olanı versin

amin hocam sağolasın herşeyden önemlisi hakkımızda hayırlısının olması.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

benim puanımda 49 bende kararsızım 26 işaretlemek konusunda bilmiyorum çok zor bir durum

iyi düşün derim hocam çünkü bazı okullar gerçekten çok zor şartları olduğu yerde

bende onun için kararsızım ya hocam gelirse 26 dan gelir ve korkuyorum son güne kadar bekleyecem

ALLAH yardımcın olsun ben hayır dedim çocukla çok zor işim.

var canım benim 6 arkadaşım sözleşmeli olmasına rağmen sınava girdi ve sıralamanın için de yer alıyor merak etme...
ozman hiçte ümitsiz değil arkadaşlar durum yelizcim inş bu defa olur sevindirici haber ozaman ya

hepimizin yardımcısı olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

ama bu adamlar tabanı 30 verdiklerine göre 50 ile kapatmaz inşallah iyi bir yer gelir hocam vardır bunun gerekçesi bence sıralama yanlış verilmiş ve de puanların geneli çok düşük gibime geliyor

ozman hiçte ümitsiz değil arkadaşlar durum yelizcim inş bu defa olur sevindirici haber ozaman ya
canım ben senin için ümitli yim ama benim zor çünkü puan düşük 45 olursa 26dan olur benimki

ama bu adamlar tabanı 30 verdiklerine göre 50 ile kapatmaz inşallah iyi bir yer gelir hocam vardır bunun gerekçesi bence sıralama yanlış verilmiş ve de puanların geneli çok düşük gibime geliyor
bende öyle düşünüyorum hocam sizde ümitsizliğe kapılmayın mutlaka 30 yapmakta vardır bir düşünceleri o nedenle ümitsiz olmayın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri