Makarna ile Salyangozlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Figen DÖNMEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Figen DÖNMEZ
Yabancı siteden alıntıdır.

Ekli dosyalar

• P1060858.jpg
    P1060858.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 625
  • P1060851.jpg
    P1060851.jpg
    40.9 KB · Görüntüleme: 458
çok güzel olmuş hocam ellerinize sağlık :)

ne kadar gerçek görünüyor bunlar böyle ellerinize sağlık hocam çok teşekkürler :)

Güle güle kullanın arkadaşlar.

Çok ince bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.

Fazlasıyla gerçekçi.Tebrik ederim güzel bi düşüncede salyangoz kabunun altında ki ney acaba Hocam?Bi de sanki üstü böle parlak yapış yapış duruyor ne boyası kullandınız?

Çok ince bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.
Güle güle kullanın.

Fazlasıyla gerçekçi.Tebrik ederim güzel bi düşüncede salyangoz kabunun altında ki ney acaba Hocam?Bi de sanki üstü böle parlak yapış yapış duruyor ne boyası kullandınız?
Yabancı siteden alıntı bir çalışmadır öğretmenim.Ama biz oyun hamuru kullanabiliriz,sprey vernik veya soba boyasından da faydalanabiliriz.

Yabancı siteden alıntıdır.
makarnadan yapmıs oldugunuz salyangozun alt kısmında da mı makarna kullanıldıı bende yaptıracagm cocuklara onun ıcın sordum.cevap yazarsanz sevnrm.COK GÜZEL COK BEGNDM.paylasm ıcın tşkkrlr...

makarnadan yapmıs oldugunuz salyangozun alt kısmında da mı makarna kullanıldıı bende yaptıracagm cocuklara onun ıcın sordum.cevap yazarsanz sevnrm.COK GÜZEL COK BEGNDM.paylasm ıcın tşkkrlr...
Alt kısmındaki hamur;yani oyun hamuru olabilir,seramik hamuru da olabilir.Böyle parlak gösteren de soba boyası.Alıntı bir çalışmadır.

ya evet bunlar fazlasyla gerçekçiii...dokunamayacak kadar...teşekkrler öğretmenm,paylşmnz için (((;

paylaşımınız için teşekkür ederim .
gerçek gibi duruyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri