teşekkürler oceann hocam
arkadaslar 15 subata kadar hic calismadigimiz icin 15 subattan itibaren maas hesaplaniyo + kirtasiye masrafi diyelimki maasimiz 1750 sozlesme icin kesildiginden emin degilim ama 200 kesilse 1550 olur yani yarisi kesilmez ins. kadrolu atanin rahat edin demis birisi kadrolu atama olurmuki tekrar
Arkadaşlar ben haftaya gitmeyi düşünüyorum çünkü ne kadar erken başlanırsa o kadar eş durumu atamasına denk gelme şansı artıyo birde 31 ocaktan önce işlemleri yaptırmanız gerekiyo diye biliyorum yani atama belli olduktan sonra 15 gün içinde işlemleri yaptırmak gereklii yanlışmı biliyorum arkadaşlar
Hocam kesilmez dediniz ama her sözleşme yapıldığında 200 tl ilk seferinde kesiyorlarmış.Bana da çok saçma geldi ve bir mantık yürütemedim bu konuda,doğrusu.
hangı yıbo hocam kaçla atandınız bn de yazmıstım yıbo ama gelmedıııtuba tokuşoğlu arkadaşım bende muşta yiboya atandım.normalde 1700 diye duydum yiboda artı 8 gece nöbetiyle 2000 oluyormuş.artık farketmez ne gelecek bakalım)
öle değil arkadaşım sen şubat da giriş yaparsan meb e
1 sigortan yatmaya basşlar
2 ek derssiz ücretin hesaba girer
3 hizmet günün başlar
elbette derse girmöeyecez ama giriş yaptıgın çalışmaya basladı görünüyorsunuz. o yuzden ben 1 şubatta gidip memlekete dönüp 14 ünde tekrar gitmeyi planlıyorum .
bunları küçümsemeyin benim kuzen 7 gun yuzunden özel durum atamasına basvuru yapamadı
hocam zaten subatin 14unden once calismicamiz icin ek ders alamicaz sigorta hizmet gunude cok onemli degilse ayin 10 gibi falan gitmek yeterlimi
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!