Kutulardan Neler Yaptırabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
mj76' Alıntı:
derya kutulardan sepet yaptırabilirsin ,minyatür çekmece,komidin vs.olabilir...
:thumbsup:sağol canım...

ozgehan' Alıntı:
şimdi aklıma geldi şuan başında oturduğumuz şeyi de yaptırabilirsin:D:Dhep birlikte bilgisayar yapabilirsiniz:D:Dsınıfta herkesin kendine ait bi bilgisayarı olur:D:D

evett bilgisayarr yaptırabilirsinn..benn lisee sonn stajımda ikenn aynı kreşteki sınıff arkadaşımm yaptırmıştı 6 yaş grubunaa..çokk güzell olmuştuu..

orta boyy kartonuu parlakk jelatinle kaplamıştıkk dört tarafınıda..dikdörtgen bir tahtayı da yine aynı şekilde jelatinledikk..küp şekerlerii bu tahtanınn üzerine klavyedeki gibii uhu ile yapıştırdıkk..üzerine keçeli kalemlerle harfleri,sayıları falan yazdıkk..sonra rafya ile klavyeyi bilgisayara bağladıkk..plastikk bardağı ikiye bölüpp onu da jelatinlee kapladık ve yine rafyayla onuda bilgisayara bağladık arkadann..sonrada bir A4 kağıdına yapımda emeği geçenn çocuklarınn isimlerinii şekilli şekillii yazarakk ekrana yapıştırdıkk..çokk güzell olmuştu..paylaşmakk istedimm:D:D:D

sevgilerrr...

çok sağoll Tiku harikasınız yaa...:)

biz oğlumla kocaman bir şehir yapmıştık.kutulardan evler,arabalar,dev zarlar,kuş besleme kafesi,ışıklı tablo,dev radyo,parmak kuklalar için tiyatro,posta kutusu,fotoğraf makinası,teleskop,gitar yapabilirsin.

mehtap051' Alıntı:
biz oğlumla kocaman bir şehir yapmıştık.kutulardan evler,arabalar,dev zarlar,kuş besleme kafesi,ışıklı tablo,dev radyo,parmak kuklalar için tiyatro,posta kutusu,fotoğraf makinası,teleskop,gitar yapabilirsin.

:thumbsup:ikiniz de süpersiniz..sağol canım

çok güzel fikirler çıkmış.....tiku bilgisayar etkinliğide çok güzel..güzel olduna eminim..herkese teşekkürler

televizyon yaptırabilirsin cnm, tren falan.. aklıma geldikçe yazarım cnm:D

Zar güzel fikir ben de yapacağım çocuklar atarlar üstündeki noktaları sayarak sayı çalışması yapılabilir.

ben mesela mevsımleri kutuların içine 4 boyutlu sekılde artık materyallerle yaptım çok ılgılerını cektı cocukların...bırde jelatınle etrafını kaplayıp akvaryum yapabılırsınz...kümesler yaptırabılırsınz...

turiel' Alıntı:
ben mesela mevsımleri kutuların içine 4 boyutlu sekılde artık materyallerle yaptım çok ılgılerını cektı cocukların...bırde jelatınle etrafını kaplayıp akvaryum yapabılırsınz...kümesler yaptırabılırsınz...
çok güzel bir fikir teşekkür ederim:D

bende tahta sandıklar vardı 5 tane onlardan oyun odasına 5 tane koltuuk yaptım gerekli malzemeler:
.tahta sandık( meyve satılan sandıklar)
.kumaş(mor,siyah,sarı,beyaz veya desenli önerim çizgi film karakterleri olabilir)
.5-6 çivi 10 vida (bir koltuk için)
.sünger veya minder (kumaşla kaplı olmamalı)
.atolyelerde kesilmiş tahta parçaları(ince olmalı)
.tutkal
arkadaşlar sizde tahta sandık alıp renga renkde boyaya bilirsiniz veya kendiniz resimler çize bilirsiniz dijital fotograf makinem bozuk olmasaydın sizee göndercektim.
benim aklıma:televizyon olabilir

orta boy kutulardan her çocuk için bir tv yaptırabilirsin. kutuları kaplatıyorsun elişi kağıdı ile çizgisiz dosyayı da kutunun üstüne uygun ekran şeklinde kesip çocuklara dağıtıyorsun çocuklar ne izlemek istiyorlarsa çizip boyuyorlar. bunu kutuya yapıştırıyorsun kağıttan rulo yaparak ya da pipetle de üstüne (kutuyu delip) anten yapıyorsun

kolay gelsin

:thumbsup:harikasınız...teşekkürler

benim dediğim şeyi yaparsan çok beğenirsin ama yaklaşık 5-4 saatini alır kolay gelsin

ne güzel şeyler çıkmış ortaya harikasınız arkadşlar...denicem çoğunu

arkadaşlar kutulardan çocuklarım çok güzel şeyler yaptılar ama maleseff makinamda sorun var yükleme yapamadım ya çok moralim bozuldu:(inşallah en kısa zamanda düzelir diğer etkinlkleri de eklerim :(:(

KUMBARA,ROBOT,ARABA,EV,TELEFON,AĞAÇ,TREN,AKLIMA GELENLER BUNLAR

büyük bir kutudan uzay gemisi yaptırabilirsin

kutulardan apartman yapıp bir mahalle oluşturabilirsin..ya da radyo olabilir

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri