Kurban bayramı için harika 4 günlük çalışmaaa şimdiden duyurulurrrrrrrrrr

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melekyüzlü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
ben bu etkinliği daha dün gördüm .dolayısıyla yetiştiremezdim .ama bende kendime göre uyarladım bu etkinliği...şöyleki :her bir çocuk için büyük bir zarf ve zarfların içinde numaralarıyla etkinlikler henüz 1ve 2yi koyabildim zarfa...yarında okullar yarım gün oldugundan 1. zarfı bugun dağpıttım velilere....diğer numaraları bayram dönüşü vereceğeimi ve bunun gibi 4 zarf oldugunu belirttim...şimdiden velilerin memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu...bayram dönüşünü iple çekiyorum....
ha bu arada askı isteyemediğimden hazırladığım büyük zarfları sınıfın dışında malzeme dolabına velilerin göreceği şekilde astım..herbirinin üstünde çocukların isimleri yazılı...etkinliklerse rulo halinde zarfların içinde bekliyor...
çok hoş bir çalışma umarım güzel sonuçlanır :)

çok güzel bir çalışma teşekkürler.

arkadaşlar gürüyorumki uyguladığım çalışmayı kendi fikirlerinize görede şekillendirmişşiniz ...geri dönüşümleri çok merak ediyorum, dediğiniz gibi bu işi anlayanlar bayılmıştır etkinliğe..velileriniz de çok farklı bir etkinlik olduğunu anlayacak.yarın arefe günü herkezin bayramını şimdiden kutluyorum

en son etkinlik sonunda en hızzlı cevap veren 3 kişye hediye var demiştin...ne vereceksin hediye olarak.

ewt haklısın seninde bayramın mübarek olsun :)

hocam gercekten cok guzelll emegınıze saglıkk

hediye olarak elinizde bulunan küçük bir oyuncak yada süpriz günlerinizden artan yiyecekler( çikolataş kalemş vb. gibi) varsa onlardan bir paket yapıp çocuğa vermeniz yeterli olacaktır :)))

ben hazırladm bile bayramın 4. gününü beklyorm cewaplar nasl gelck baklm

arkadaşlar mektupları açmışlardır ve direk sizi arayıp bayramınızı tebrik etmişlerdir.şuana kadar olan tepkiler nasıl yazarsanız çok memnun olurum .bayramınız mübarek olsunnnnnnnnnnn

öğretmenim bu çalışmayı bu bayram yaptım ve zarfların içinde ne oldugunu veliler ve çocuklar çok merak ettiler. paylaşım için ve bu güzel fikir için teşekkürler.

bende teşekkür ederim uyguladığınız için..çok sevindim :)))

çok güzel bir çalışma hemen hazırladım ve verdim tatilin bitmesini iple çekiyorum çok merak ediyorum sonucu.çook teşekkür ederim

bende çok beğendim arkadaşım acaba bilmece neydi çok merak ettim

cevabı ÖĞRETMEN olan bir b ilmece sormuştum :))))))))))))))))))))))

hocam gerçekten çok yaratıcı bir çalışma olmuş.. ben de denemek isterdim.. ama 30öğrenci.. artı 30veli benim sınıfımda uygulamak imkansız gibi birşey ama yinede aklımın bi köşesine kaydettim.. güzel bi etkinlik

harika bencede:)

daha kimse geri dönüşümü yazmamış anırım hadi uygulayan arkadaşlar nasıl tepkiler aldınız valla çatlıycam meraktan. ben uygulayamadım çünkü geç gördüm etkinliği yazıkk:(

etkinliği bizzat uyguladığım için söylüyorum geçen sene mektupları okur okumaz bütün öğrencilerim benimle telefonda görüşmüşlerdi..bayram sabahı...ve bilmecenin cevabının telefona gönderilmesi de çok hoş oluyor sende merak ediyorsun acaba bulacaklarmı..yada ilk kim gönderecek diye...çocuklar ve veliler sabırsızlanıyorlar mektupları açmak için...çok eğlenmiştim öğrenciler içinde bayramın 4 gün olduğu somut olarak daha iyi idrak etmelerini sağlamıştı..bu sene ben öğrencilerimi pehshopa gezi düzenledim ve onlara birere tane balık aldım bayram hediyesi olarak birer tanede çorap koydum ve bayram ile ilgili dileklerimide yazı haline getirip hepsini paket olarak sundum..her sene farklı şeyler yapma gerek ve de aynı velilero lduğu için de gerekliydi..bu arada bu etkinlik çok emek istiyor demiştim bir hafta boyunca ekstra zamanla uğraşartak oluşturduk...biz okul olarak bütün çocuklara uyguladık...ama geri dönüşümler o yorgunluğu attırıyorr...GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNNNNNNNN

ben uyguladım welilerimin geri dönüşü memnuyetleri cok güzeldii. her sabah kalktklarnda anne bugün zarf acmıymuyz die sormuşlar we içlernden cıkanlarla cok eglenmşler.. hatta bugün de zarf acmıymuyz die sormşlar :) 4.gün sabah erkenden cwplar gelmeye basladı .. hediye olarak welilerime cercewe cocuklarıma da kare cikolatayı paket yapıp üzerini kurdalyle baglayp werdm ... cok tesekkr edryrm sizeee..melek yüzlüü arkadasm:)

bende hazırladım cok guzel oldu.ama ozellıkle zor bılmeceler sordum velşler arıyo ıpucu felan ıstıyo vermedım :).sadece 2ogrencım bılmıstı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri