Kurban bayramı için harika 4 günlük çalışmaaa şimdiden duyurulurrrrrrrrrr

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melekyüzlü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
walla bnmkiler ipucu istemedn ettnernnttn bulmşlar ögretmenm babam intrnttn baktı diooolar:)

bende çok beğendim ama sanırım biraz geç gördüm.ne kadar güzel bir düşünce tebrik ediyorum sizi

süperrrrrrrrrrrrrr...yorumlar.... süperrrrrr...:))))

bende uyguladım ilk 3 zarftan geri dönüşüm almadım ama velilerin en çok 4.etkinlik yani bilmece olanı hoşlarına gitti diye düşünüyorum..ben bilmece cevaplarını saat 16:00dan sonra göndermelerini istemiştim inanırmısınız saat 16:0olduktan sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı ve aralarından cevabı bulamayanlar oldu onlara geri dönerek bşraz daha düşünmeleri gerektiğini söyledim...valla ne yalan söyleyeyim ben de sonuncu etkinlikte eğlendim.hediyelerimde hazır yarın kazananlara vereceğim...emeğine sağlık teşekkürler melek yüzlü :)

seninde emeğine sağlık zaten diğer 3 zarf çocuklara itafen daha etkili,son mektup ise veliye dönük birazda ondan dır :))) sevgiyle kucaklıyorum hepinizi

bravo arkadaşım ne güzel bir fikir. ayrıca tebrikler bu güzel uygulamanızı paylaşmışsınız. başarılarınızın devamı temennisiyle

cok yaratıcı bayıldııım ama gec kaldım:)

harika bir fikir.teşekürler düşüncenize sağlık

hocam çok teşekkür ederiz ödevimiz için bize çok faydalı oldu:1:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri