Kurban bayramı için harika 4 günlük çalışmaaa şimdiden duyurulurrrrrrrrrr

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melekyüzlü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
valla ben yapmaya başladım bilee...bu çalışmayı verdiğimde velilerimin yüzlerindeki ifadeleri şimdiden merak ediyorum.sonuç süper olacak

çok güzel bi fikir ama askı yerine başka bişi düşünsek ya hep beraber çünkü benim veliler getirene kadar oooooo öğrencilerimde 85 kişi alamamda başka bişi düşünelim nolur cvplarınıza bakıcam şimdiden teşekkürler ben kuzu şeklinde bi kart hazırlıyorum zaten

süperrr bir çalışma tebrikler...

sayın;düşler sokağı zaten bayram ile ilgili çalışmalarımız yine olacaktır kart vb. gibi. yapıyoruz zaten.bu askı işi isteyince velilerde merak ediyor süpriz diyoruz açıkçası onlarda merak ediyorlar.ayrıca askıyı asabiliyorlar ve takibini öyle yapıyorlar asılacak ve 4 mektubun da bulunabileceği başka bir alternatif bulamadım açıkçası.bir kartona mektupları yapıştırın altınada bu kuzu kartındaki gibi şekil yapıştırın veliler öyle takip etsin. kurban bayramınız mübarek olsun gibi bir yazı da ekleyin büyük ve gösterişli hale getirin başka bir alternatif bulursam yazarım tekrar,çalışmalarınızda başarılar dilerim

valla süper ne diyim... başladım bile hazırlamaya eminim çok sevecekler

kolay gelsin arkadaşlar :)))))))))))))))))))))

cok güzel bi fikir ya nerden aklınıza geldi böle bişy kesnlkle denycmmm

az bir vaktiniz kaldı b,ran evvel başlayın derim:))))

bunu velilere nasl anlattnz ayrıca baska biyre acıklama mı yazdnzz??

fikir çok güzel evet. askı yerine kalın rafya üzerine rafyayı ters v (^) bu şekilde katlayıp aşağıya sarkan rafyanın iki ucundan zarflar zımbalanır. yukarıda kalan kısım hem asmak için kullanılır hem yukarıdan aşağıya doğru çocukların sayı sıralamalarını takip etmeleri için 1-2-3-4 rakamları yazılırsa da güzel olur bence.

ne kadar hoş bir uygulama :) benim çocuklarım köyde yaşıyor ama kendime göre uyarlayacağım. teşekkürler

çok güzel bir fikir gerçekten çok teşekkür ederiz ... herkese iyi bayramlar

harika bir proje.teşekkürler :)

çok güzelmiş bende deniyeceğim eski velilerim oldukları için farklı etkinlik arıyordum bu tam oldu tekrar tekrar denıycem ve sonucu paylasıcam umarım düşündüğüm gibi çıkar :))

evet.harika bi çalışma.bende başladım hazırlıklara.merak ediyorum geri dönütü..

arkadaşlar ben hazırladım bu çalışmayı...herkes bayıldı öğretmen arkadaşlar dahil...yarın velilerime vericem.en önemliside onların verecekleri tapkiler. umarım herşey çok güzel olur.

güzel bir fikir teşekkurlerrr:):):)

kesinlikle harika ve çok yaratıcı bir etkinlik tebrik ederim paylaştığın için teşekkürler

Harika bir fikir ben zarflarımı hazırladım bile yarın velilere vereceğim çok merak ediyorum nasıl olacak diye:)

ya benim burda gideceğini pek zannetmiyom fikir güzelde veliler hoş değil...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri