Kpss'de kopya olduĞu kanitlandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MERİ74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
21613292286
ŞERİFE
METİN

buyrun bakın karar sizin

21613292286
ŞERİFE
METİN

buyrun bakın karar sizin

arkadaşlar aöf den mezunum ben bu arkadaşımız da aöf den mezun olmuş bu sene netten araştırp buldum sınavda kpya çekmiştir demiyorum ama netler öy çok ki inanın şaşırdım yorum yapmıyorum siz de bakın.

Evet sınavın iptal olmaması daha iyi sadece suçluların cezalandırılması için onların sınavları iptal edilip yendien hesaplansın fakat şöyle bir durum söz konusu kim suçlu, kim kopya çekti, kaç kişinin eline geçti sorular belli değil.. ortalıkta geziyormuş sorular binlerce insana gönderilmiş o yüzden kimin kopya çektiği kimin hakkıyla yüksek puan aldığı belli değil.. o yüzdende en mantıklı olan iptal edilmesi. yüksek puan alanlar da sınava girdiklerinde yine aynı şekilde başarılı olurlar, ya bir eksik ya bir fazla puan alırlar. Endişelenmelerine lüzum yok yani... ve bazı yorumlar var düşük puan alan iptal edilmesini istiyor, kendi çıkarını düşünüyor gibi absürt bir yorum yapıyorlar.. e kardeşim yüksek puan alan sınava girip yine aynı şekilde yüksek puan alabilirse, düşük puan alan da yine düşük alır birden bire 20-25 puan birden yükselme göstermez ki insanları suçluyorsunuz iptal edilmesini istiyorlar diye.. gemisini kurtarmaya çalışan asıl yüksek puan alanlardır..

ismail koncuk güzel söylemiş : ''Elimizde yarım bardak su var. İçerisine yüzde 10 kadar lağım suyu karışmış. (Şu tarafı temiz kalmış şu tarafını içeyim) deme hakkını kendimizde bulabilir miyiz?

elbette ki bulamayız...

Bildiğimi yazayım size öğretmenlerim;sadece şunu söyleyebilirim sınav iptal olmıcakmış.Ama bu kadar şaibe varken ve pekçok madur varken bi çıkış bulmakta lazım tabi... Alabildikleri kadar öğretmen alcaklar.Ek atamalar sözkonusuymuş.Yani taban iyice düşecekmiş.Diğerleri yargının işine kalmış.E hadi hayırlısı,umutla doldum yine.

hocam bilgi vere bilirmisiniz

güllizar hocam banada bilgi vere bilirmisiniz

hocam bu kesin kopyacılardan ama üzülme adalet cezasını verecek onların allahta en kısa zamanda versin inşallah birde yüzsüz utanmadan yazıyor satebn biraz şeref ve gurur olsa burda yazmayı bırak oturur haine acırdı

begüm hocam gördün mü netleri allah aşkına aöf li nasıl olur 117 net

Bildiğimi yazayım size öğretmenlerim;sadece şunu söyleyebilirim sınav iptal olmıcakmış.Ama bu kadar şaibe varken ve pekçok madur varken bi çıkış bulmakta lazım tabi... Alabildikleri kadar öğretmen alcaklar.Ek atamalar sözkonusuymuş.Yani taban iyice düşecekmiş.Diğerleri yargının işine kalmış.E hadi hayırlısı,umutla doldum yine.

gülizar.. nereden biliyorsun? kaynak ver güzelim kaynak...

kopyacıların hepsinin şu ramazan mübarek gününde allah cezasını versin. Geçen sene hamile hamile dersaneye gittim. Doğumuma iki hafta vardı sınava girdim. Sınavda sancılandım. Bu sene bebeğimi emzirken, ayağımda sallarken ders çalıştım. Günde 3 saat uykuyla günlerce idare etttim. Hepimizin vebalini nasıl ödeyeceksiniz. İnşallah öğretmenlikleriniz iptal olur zaten sizlerin yetiştireceği çocuktan ne hayır gelir. Öğretmenlik gibi kutsal mesleği bile kirlettiniz....Şeytan böyle dolandırır işte elinize ayağınıza Sizleri Yüce Allaha havale ediyorum.

alaca arkadaşım benim duyumuma göre yazdım bazı şeyleri.Kimseye boş ümit vermek istemem;aynısı bana yapılsa çok kırılırım.Yinede kendi hesabıma umutla doldum. AB Türkiye temsilciliğinde işleri olan bi arkadaşımın dediğine göre gerçektende ortam karışık canlar sıkkın.Bu sınavın sonucu ile ilgili gerek yargı,gerek meb ve konunun asıl maduru olan bizler için sözcümüz İsmail Koncuk.Şimdilik ortamın yumuşaması ve kimseye dokunmadan çözüm için yargı kopyacılar ile ilgili gerekeni yapcak,meb de sözleşmeli alımını maksimuma çıkarcakmış.Kasım sonu Aralık başı gibi ek bir atama daha yapılcakmış.Bu arada taban puanı çok çok düşcekmiş.Bu işin siyasi bi yanıda var bilirsiniz.Bu kadar kişiyi karşılarına alamazlar.Şahsen ben inandım,hatta kendimce tahmin bile yapıyorum...bence taban 30a düşer.Bu KPSS sınavına girmeden önceki bi söylentiydi,inşallah doğru olur.

begüm hocam gördün mü netleri allah aşkına aöf li nasıl olur 117 net
hocam aöf mezunları bilir dersler çok ağır birde staj var 3ve 4 sınıfta bu netleri bu derlerle ve stajla uğraşırken çıkarması imkansız kesin kopyacılardan ama sabret allah ve adalet cezalarını verecek

Benden kaynak isteyen arkadaşlar,kaynak verince sizdemi bakacaksınız.Bu net bi bilgi değil sadece bi dedikodu.İllede kaynak istiyosanız sizde uyduruyo deyin.O kadar hedef gösterdim adresler verdim kaç kişi bi zahmet edip aradı peşine düştü.Sadece suçlama yapın.

teşekkürler hocam inşallah söylediginiz gibi olur

güllizar hocom bir şey daha sora bilirmiyim.ben 43 aldım sayfa acılmıyor kayseriye kac kontenjan vermişler.hangi ilceler biliyormusunuz

alaca hocam bildiğim 40 lı puanlara zaten ekran açılmıyo şimdilik.

hocam aöf mezunları bilir dersler çok ağır birde staj var 3ve 4 sınıfta bu netleri bu derlerle ve stajla uğraşırken çıkarması imkansız kesin kopyacılardan ama sabret allah ve adalet cezalarını verecek

kopyacıların içinde okulöncecide mi varmış.ben duymamıştımssaassrrreyuhhhhhhhh aramızdada hain var demek

şerife nin netler süper matematikleri fullemiş mat öğretmenliği mezunu arkadaşlarım bile zorlandıklarını söylediler ama şerifeyi üstün başarısından dolayı kutlamak mı gerek bilemedim..okul öncesi branşının mat te başarısı tartışılır..

hadi kızlar bırakın allahın kopyacısını alllah ve adalet verisn cezalarını biz işimize bakalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri