Kpss'de kopya olduĞu kanitlandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MERİ74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
o kadar karıştıkı herşey peki sizce sonuç neolur?

sınav iptal edilse çalışmak için bize bi süre tanıyacaklar mı acaba ben unuttum bile tarihi vatandaşlığı:((((((((

bence biraz olacak bunlar sınavı iptal etmezler.çünkü nimet çubukçu öğretmene ihtiyacımız var sınav iptal olamaz dedi.Kimler suçlu o tespit edisin gereği ona göre yapılır dedi.

arkadaslar bence sınavı iptal etmezler cünkü iş iice uzar ama eğitim öğretim yılı baslamak üzere ayrıca koyacılar falan emin olun cok rahat bulunur istenilirse iki sorgulamaya bakar iş o nedenle belki atamalar iptal olur puanlar yeniden hesaplanır allah o kopyacıları bildigi giib yapsın berbat bi yaz gecirdim stresten eridim kaç kilo verdim iblmiorum ben onlara cok ii bi ceza biliorum ahh ahh sürcekler onları sırnagın bilmm ne dagına parasız zorunlu 20 yıl calıştırcaklar orda köpek hani öğretmen olmak istiolar(!) hani cok ii öğretmenler(!) ya eğitime devam o halde göstersdinler marefetlerini de egiitime yararları olsun bakalım

arkadaslar bence sınavı iptal etmezler cünkü iş iice uzar ama eğitim öğretim yılı baslamak üzere ayrıca koyacılar falan emin olun cok rahat bulunur istenilirse iki sorgulamaya bakar iş o nedenle belki atamalar iptal olur puanlar yeniden hesaplanır allah o kopyacıları bildigi giib yapsın berbat bi yaz gecirdim stresten eridim kaç kilo verdim iblmiorum ben onlara cok ii bi ceza biliorum ahh ahh sürcekler onları sırnagın bilmm ne dagına parasız zorunlu 20 yıl calıştırcaklar orda köpek hani öğretmen olmak istiolar(!) hani cok ii öğretmenler(!) ya eğitime devam o halde göstersdinler marefetlerini de egiitime yararları olsun bakalım

onların güvendikleri bişey olmasa buna kalkışacaklarını sanmam.bu tiplar iyi okullara yerleşir bizim gibi alınteri dökenlerde şırnakta çalışır emin ol bundan.

işt bende diyorum ya zorunlu olarak onları yollıcaklar cezaları bu olcak dedigim yani öle basit bişey olmasın sürünsünler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri