Kpss'de kopya olduĞu kanitlandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MERİ74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
biraz hayalcilik olacak ama sınav iptal edilsin sonra bu sene kopyacılar hariç(120 yada 110 soruyu doğru yapanlar cezalı olsunlar)hepimiz öğretmen olarak atanalım çünkü bu ülkede öğretmen açığı çok fazla hepimize yer bulurlar isteseler...diğer arkadaşlara ve özellikle begüm hocama emeklerinden için teşekkür etmek gerek çok uğraştınız kendi adıma teşekkür ediyorum..

biraz hayalcilik olacak ama sınav iptal edilsin sonra bu sene kopyacılar hariç(120 yada 110 soruyu doğru yapanlar cezalı olsunlar)hepimiz öğretmen olarak atanalım çünkü bu ülkede öğretmen açığı çok fazla hepimize yer bulurlar isteseler...diğer arkadaşlara ve özellikle begüm hocama emeklerinden için teşekkür etmek gerek çok uğraştınız kendi adıma teşekkür ediyorum..
hocam inşallah emeğimizin karşılığını alırız bende destek veren herkese teşekkür ederim allah hepsinden razı olsun allah bir an önce herkese atanmayı nasip etisn

Arkadaşlar, bilgilerimiz yok olmadı. Eğer uzun süreli belleğe göndermişsek kendiliğinden geri gelecektir. Bu yüzden ben de iptal edilmesinden yanayım. Çünkü kopya çekenler hep 120de 120 yapmamıştır, mutlaka belli olmasın diye 4-5 soru eksik yapanlar olmuştur. Bunları tespit etmek de kolay olmayacaktır.

ben şahsewn uzun süreli belleğe atmadım, tarihle anayasayı direkt ezberlemiştim. ayrıca birçok kitabımı okudğum ilde bıraktım sınavım iyi geçti diye...

Tekrar bir sınav stresi çekmek gerçekten hiç istemediğimiz bir durum. Kendi hayatlarını bunca insanın üstüne basarak düzeltmeye çalışan o insanlarıda allah bildiği gibi yapsın ne diyelim...

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

zihniyet aynı yada değil maden 90 net yaptınız yeni bir sınavda da aynı başarıyı gösterirsiniz..

ilkay hocam sakin olun herkes birşeyler söylüyor bende diyorumki başarılı olan kişi sınav tekrarlansa dahi aynı başarıyı tekrar gösterir boşuna sinirlenmeyen bu tür zihniyetlere oda ne yapsın 90 netinin derdine düşmüş sağa sola laf atıyor..

arkadaşım aöf den bu sene mezun olmuş bir vatandaş adı da tc si bende var 95 almış tc den baktım 117 neti var gk. gy de 57-ye 57 ya biz matematik görmedik nasıl olur bunu ben buldum benim ilimde ful çekmiş bu sınav iptal olmazsa vahimdir sonuç

arkadaşım aöf den bu sene mezun olmuş bir vatandaş adı da tc si bende var 95 almış tc den baktım 117 neti var gk. gy de 57-ye 57 ya biz matematik görmedik nasıl olur bunu ben buldum benim ilimde ful çekmiş bu sınav iptal olmazsa vahimdir sonuç
hocam ne duruyoruz o zaman verin siteye tc sini gerekli yerlere bildirelim

birde sinirlenmeye gerek yok onların alınlarına koca bir kara çalındı cezalarını adalet önünde çekecekler allah katıda binlerce insanı ahını aldılar nasıl çekerler onuda allah bilir

zaten bizim bölümde branş sıralamasında 97-95 puanları görünce şaşırmıştım

uyuzz Arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum.Ben işe gidip çalıştım,dersaneye verebilecek kadar kazanamadığım için çocuğumun okul masraflarını ancak karşıladım.bu arada tek başımayım herhangi desteğimde yok malesef.Yinede evimde aldığım deneme kitaplarından sorularla ilgili bişeyler yapmaya çalıştım.Siz çok haklısınız uyuzz öğretmenim.Bana da verselerdi bende kopye çekerdim.hemde sorgusuz sualsiz.Bi dahaki sefere herkese duyrulur,banada kopya imkanı verin bende çekcem.Sonra sınav tekrarı isteyenlere sizin bu mesajınızı yollarım.nasılsa boşuna debeleniyoruz burda.Hepi topu 42.984 puan almışım.Ben aldım bu puanı.Kitapçıkla,sorularla,yada başka bişeyle alakası yok.puan hesaplamada değişen puanımlada alakasız.Ben çalışmadım ben kazanmadım....Puanınızdan dolayı sizi kutlarım(!)

ilkay hocam doğrudur tc kim no da var diyorsanız 117 net az buz değil..sınav şaibeli diyerek almış olduğum düşük puanımın arkasına sığınmıyorum söylemek istediğim şu geçen sınava göre netlerime 18 doğru ekledim elimden geleni yaptım ama buna rağmen puanım düşük geldi daha önceki yazılarımdan da bulabilirsiniz..sınav iptal edilsin yada edilmesin tek dileğim edilse iyi olur edilmezse de bizlere şöyle bir güzellik yapsalar çünkü çok açık var herkes bir yerlere yerleşir çünkü bu ülkede olmaz diye bir şey yok herşey oluyor referandum derdine düştüler bizlerin atamalarını eylülün sonuna kaydırdılar buda büyük bir haksızlık sonrada birileri çıkıp hak hukuk zihniyetten bahsediyor 120 net yapanlar çok çalışkandan bizler az yaptığımız için dar zihniyettemiyiz başarılı olan yine başarır düşüncesindeyim..

hocam bende sınavın iptal edinmesinden yana değilgilim bende dersaneye gidemedim ama deli gibi gecegündüz çalıştım aldığım 54 bu sınav tekrar yapılırsa ben bu puanıda alamam ama uyuzz denilen kişi gibi şaibeli alınan bir puanıda istemem öbür tarafta kimsenin vebalini taşıyamam

ilkay hocam doğrudur tc kim no da var diyorsanız 117 net az buz değil..sınav şaibeli diyerek almış olduğum düşük puanımın arkasına sığınmıyorum söylemek istediğim şu geçen sınava göre netlerime 18 doğru ekledim elimden geleni yaptım ama buna rağmen puanım düşük geldi daha önceki yazılarımdan da bulabilirsiniz..sınav iptal edilsin yada edilmesin tek dileğim edilse iyi olur edilmezse de bizlere şöyle bir güzellik yapsalar çünkü çok açık var herkes bir yerlere yerleşir çünkü bu ülkede olmaz diye bir şey yok herşey oluyor referandum derdine düştüler bizlerin atamalarını eylülün sonuna kaydırdılar buda büyük bir haksızlık sonrada birileri çıkıp hak hukuk zihniyetten bahsediyor 120 net yapanlar çok çalışkandan bizler az yaptığımız için dar zihniyettemiyiz başarılı olan yine başarır düşüncesindeyim..
arkadaşım az sonra tcsini yazcam bakın aldığı punana ve netlere

sınav iptal olursa geçen yıli puanlardan atama yapılırmı yoksa tekrar sınavmı olur vallahi bu yıl çok şahibeli bence tekrar sınav olmayacak

hocam birşey sora bilirmiyim.bilgilendirirseniz cok sevinirim.kadroluda kayseriye nekeder kontenjan verdiler.ben bakamıyorumda

yazın hocam ilgili yerlere hemen bildirelim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri