Kpss puanları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tkzehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
benimde 14 netim yok dilekçe vereceğim ama 1 ayda anca cevap gelir diyorlar bi etkisi olurmu sizce

geçen senede itiraz edenler olmuş herkese aynı cvp gelmiş hata bulunamamıştır diye acaba olumlu bir sonuç olurmuki yaaa

arkadaşlar, kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama buraya yazılan puanlar gerçekten çok düşük. ben bu sene mezun oldum 83 aldım. sınıfımda 60 tan az alan 5 kişi var sadece, ki çoğunluk 65-75 arasında aldı.. 75 üstü alan çok var.birkaç tane de 80 vb puan alan arkadaşlar var. diğer forum sitelerine bakmadım ama buraya yazılanlar bana düşük geldi. umarım herkes dilediği yere atanır fakat kötü bir duruma da hazırlıklı olmak gerekiyor. ben bile endişeliyim istediğim şehir olacak mı diye. bu arada benim netlerim hesapladığım gibi geldi. bence hata olduğunu söyleyen arkadaşlar, sınav heyecanıyla kaydırmış, yanlış işaretlemiş vs olabilirler. yine de eğer bir hata varsa umarım en kısa zamanda arkadaşların lehine düzeltilir.

bana da öyle geliyor burda yazılanlar bana da çok düşük geldi ben de 77 aldım ama ben de endişeliyim gerçekten. . . ben sözleşmeliyim silopide ve ordan gelmek istedğim için olup olmayacağı konusunda endişleyim ama herkes için hayrlısı olsunn ne diyelimm

dilekçe örneği olan varmı ben kılavuzu açamıyorum hat veriyor elinde olan varsa bana verebilirmi

arkadaşlar, kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama buraya yazılan puanlar gerçekten çok düşük. Ben bu sene mezun oldum 83 aldım. Sınıfımda 60 tan az alan 5 kişi var sadece, ki çoğunluk 65-75 arasında aldı.. 75 üstü alan çok var.birkaç tane de 80 vb puan alan arkadaşlar var. Diğer forum sitelerine bakmadım ama buraya yazılanlar bana düşük geldi. Umarım herkes dilediği yere atanır fakat kötü bir duruma da hazırlıklı olmak gerekiyor. Ben bile endişeliyim istediğim şehir olacak mı diye. Bu arada benim netlerim hesapladığım gibi geldi. Bence hata olduğunu söyleyen arkadaşlar, sınav heyecanıyla kaydırmış, yanlış işaretlemiş vs olabilirler. Yine de eğer bir hata varsa umarım en kısa zamanda arkadaşların lehine düzeltilir.

• canim benİm senİn sÖyledİklerİn sadece sana Özel sanirim, ÇÜnkÜ netler ve puanlar tÜrkİye genelİnde dÜŞÜk bu yil,forumlari İyİ takİp edememİŞsİn galİba, senİn arkadaŞlarin (sÖzledİklerİnİ doĞru varsaydik) bu sinavin belİrleyİcİsİ olamaz, yorum yaparken bİraz daha gerÇekÇİ olmani tavsİye ederİm
  • arkadaŞlar bu yil puanlar 8-10 arasinda az geldİ, caninizi sikmayin, geÇen yil 70 Üzerİ puan alanlar kadrolu olarak atandi, bu yil kadrolu puani bİle 70 İn altina dÜŞecekken sÖzleŞmelİ alimlar 50 nİn altini gÖrÜr yİne ÇÜnkÜ geÇen yil 44 e kadar herrkes atandi, Ümİdİnİzİ kesmeyİn,

puanlar beklenılenden düşük geldi.bende 70 falan beklıyordum 65 geldi.taban puanlar düşebilir çünkü herkesin düşük geldi.fakat ben hala bu puanla endişeliyim.olsa bile doğu olur sanrm :(:(

bence de kadrolu için çok ümitlenmemek lazım arkadaşlar,pekçok sitede okul önceciler puan sıralaması yapmışlar.puanları 70 in üzerinde.açıkcası ben sadece eylül için bekliyorum.olursa tabi..

sözleşmeli kaçla alır acaba?artık o kadar sıkıldım kı beklemekten.sınavlardan,işlemlerden....

arkadaşlar ben 78.075 aldım başarı sıramda 36.675.... inşallah hepimiz gönlümüzden geçen yerlere atanırız...

bana da öyle geliyor burda yazılanlar bana da çok düşük geldi ben de 77 aldım ama ben de endişeliyim gerçekten. . . ben sözleşmeliyim silopide ve ordan gelmek istedğim için olup olmayacağı konusunda endişleyim ama herkes için hayrlısı olsunn ne diyelimm

hocam 77 puanla nasıl kadroya geçemediniz geçen sene.

benim doğrularım eksik eminim.Dün dilekçemi verdim.Ayrıca başbakanlığa da dilekçe yolladım.Aday bilgilerinden referans numarası alıyorsunuz. mutlaka cevap geliyormuş.Hakkımızı arayalım,basına da sesimizi duyuralım.bir terslik var bu işte bir arkadaşa da çok düşük beklerken yüksek puan geldi.

ben bu dilekçeyi gönderiyorum göndermek isteyenlere...DİLEKÇE ÖRNEĞİÖğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına, 06538 ANKARA Aşağıda yazdığım isteğim ile ilgili işlemin yapılmasını arz ederim. 12 / 08 / 2010Evrak Referans Numarası : * Saygılarımla,Sınav Yılı: 2010Sınav Adı: Kamu Personeli Seçme Sınavı (Lisans)Sınav Dönemi: ------------------------------------------------------------ (varsa)T.C. Kimlik Numarası: Adı, Soyadı: Doğum Yeri: Doğum Tarihi: Baba Adı: Telefon Numarası: Yazışma Adresi:* İsteğim: 10-11 Temmuz 2010 tarihinde yapılan KPSS’ye girdim. Sınav sonrasında hesapladığım netlerimle, bana bildirilen sınav sonucumdaki netlerimin birbirini tutmadığını gördüm. Netlerim benim beklediğimin çok altında gelmiştir. Cevap kağıdımın tekrar incelenmesini ve bu durumun düzeltilmesini istiyorum.Ayrıca 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu’nun 5.Maddesinde yer alan “Kurum ve kuruluşlar, bu Kanunda yer alan istisnalar dışındaki her türlü bilgi veya belgeyi başvuranların yararlanmasına sunmak ve bilgi edinme başvurularını etkin, süratli ve doğru sonuçlandırmak üzere, gerekli idarî ve teknik tedbirleri almakla yükümlüdürler.” hükmü ile aynı kanunun 10. Maddesinde yer alan “Kurum ve kuruluşlar, başvuru sahibine istenen belgenin onaylı bir kopyasını verirler.Bilgi veya belgenin niteliği gereği kopyasının verilmesinin mümkün olmadığı veya kopya çıkarılmasının aslına zarar vereceği hâllerde, kurum ve kuruluşlar ilgilinin;a) Yazılı veya basılı belgeler için, söz konusu belgenin aslını incelemesi ve not alabilmesini,b) Ses kaydı şeklindeki bilgi veya belgelerde bunları dinleyebilmesini,c) Görüntü kaydı şeklindeki bilgi veya belgelerde bunları izleyebilmesini, Sağlarlar.Bilgi veya belgenin yukarıda belirtilenlerden farklı bir şekilde elde edilmesi mümkün ise, belgeye zarar vermemek koşuluyla bu olanak sağlanır.İstenen belgeler :1- 2010 KPSS Lisans genel yetenek-genel kültür testleri ile eğitim bilimleri testine ait soru kitapçıkları2- İlgili testlere ait cevap anahtarları3- Bana ait cevap kâğıtlarının onaylı fotokopileri.Başvurunun yapıldığı kurum ve kuruluş, erişimine olanak sağladığı bilgi veya belgeler için başvuru sahibinden erişimin gerektirdiği maliyet tutarı kadar bir ücreti bütçeye gelir kaydedilmek üzere tahsil edebilir.” hükümlerine dayanarak girmiş olduğum sınav oturumlarına ait aşağıda istenen belgelerin tarafıma ulaştırılmasını ya da bu belgelere inceleme erişimimin sağlanmasını talep ediyorum. Talep ettiğim belgeler 4982 sayılı kanunun 4. Bölümünde belirtilen sınırlamalar kapsamına girmediği için ilgili talebim reddedildiği taktirde aynı kanunun 29. Maddesi gereği hukuki yollara başvura başvuracağımı belirtir, taleplerimle ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

• canim benİm senİn sÖyledİklerİn sadece sana Özel sanirim, ÇÜnkÜ netler ve puanlar tÜrkİye genelİnde dÜŞÜk bu yil,forumlari İyİ takİp edememİŞsİn galİba, senİn arkadaŞlarin (sÖzledİklerİnİ doĞru varsaydik) bu sinavin belİrleyİcİsİ olamaz, yorum yaparken bİraz daha gerÇekÇİ olmani tavsİye ederİm
  • arkadaŞlar bu yil puanlar 8-10 arasinda az geldİ, caninizi sikmayin, geÇen yil 70 Üzerİ puan alanlar kadrolu olarak atandi, bu yil kadrolu puani bİle 70 İn altina dÜŞecekken sÖzleŞmelİ alimlar 50 nİn altini gÖrÜr yİne ÇÜnkÜ geÇen yil 44 e kadar herrkes atandi, Ümİdİnİzİ kesmeyİn,

50 altını gormezzzz ımkasız.en son 50 de kalır 50 ve altı umutlanmasısn

yorumlariniz biraz subjektif olmus, 2008 yilinin siralamalari vardi, ornek veriyorum ornegin 80 puan uzerinde 600 civari okuloncesi gorunuyordu listede, sinifcilar daha cok sayida oluyor, ornegin 80 uzeri sinfci sayisi 11 binlerde

demek istedigim 75 puan üzerindekiler 1500-2000 atama oldugunda atanabilir, 3000-4000 atama olursa 72-73 lere kadar bile dusebilir

ayrica, yuksek puanlilarin sansi gecen sene yuksek puanli pek okuloncesi kalmadi, 72 lere kadar dusmustu puan hatirladigim,

tek sorun istediginiz sehre atanmakta sorun yasayabilirsiniz

elbette benim söylediklerim belirleyici olamaz, fakat yorum yaparken gerçekçi olun eleştirinizi çok haksız buluyorum. zira ben tam da bu sebeple buraya yorum yazma gereği duydum. ben ankara mezunuyum ve 60 küsürlük sınıfımın bir özetini yapmak istedim arkadaşlar fikir edinsin diye. ve kesinlikle genellemedim sadece kendi sınıfımdan bahsettim. burası insanların duymak istediklerini okumak istedikleri bir yer mi yoksa gerçekçi yorumlar okuyup bir fikir edinmek istedikleri bir yer mi.. evet herkes kend hesapladığından düşük aldı. 90 bekleyen arkadaşım 85 aldı, 75 bekleyen 70 aldı.. bu örnekler uzar gider. kendi adıma 50 alan arkadaşların bile atanmasını isterim, çünkü gerçekten çok fazla açık var ve insanları kadrolu almamak için eziyet ediyorlar. ama dediğim gibi puanlar da bu kadar düşük değil..

secret ben umutlanmayım mı?50,660 buyıldamı olmuyor yaw:77wu[1]:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri