arkadaşlar, kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama buraya yazılan puanlar gerçekten çok düşük. ben bu sene mezun oldum 83 aldım. sınıfımda 60 tan az alan 5 kişi var sadece, ki çoğunluk 65-75 arasında aldı.. 75 üstü alan çok var.birkaç tane de 80 vb puan alan arkadaşlar var. diğer forum sitelerine bakmadım ama buraya yazılanlar bana düşük geldi. umarım herkes dilediği yere atanır fakat kötü bir duruma da hazırlıklı olmak gerekiyor. ben bile endişeliyim istediğim şehir olacak mı diye. bu arada benim netlerim hesapladığım gibi geldi. bence hata olduğunu söyleyen arkadaşlar, sınav heyecanıyla kaydırmış, yanlış işaretlemiş vs olabilirler. yine de eğer bir hata varsa umarım en kısa zamanda arkadaşların lehine düzeltilir.
benimde 14 netim yok dilekçe vereceğim ama 1 ayda anca cevap gelir diyorlar bi etkisi olurmu sizce
arkadaşlar, kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama buraya yazılan puanlar gerçekten çok düşük. Ben bu sene mezun oldum 83 aldım. Sınıfımda 60 tan az alan 5 kişi var sadece, ki çoğunluk 65-75 arasında aldı.. 75 üstü alan çok var.birkaç tane de 80 vb puan alan arkadaşlar var. Diğer forum sitelerine bakmadım ama buraya yazılanlar bana düşük geldi. Umarım herkes dilediği yere atanır fakat kötü bir duruma da hazırlıklı olmak gerekiyor. Ben bile endişeliyim istediğim şehir olacak mı diye. Bu arada benim netlerim hesapladığım gibi geldi. Bence hata olduğunu söyleyen arkadaşlar, sınav heyecanıyla kaydırmış, yanlış işaretlemiş vs olabilirler. Yine de eğer bir hata varsa umarım en kısa zamanda arkadaşların lehine düzeltilir.
bana da öyle geliyor burda yazılanlar bana da çok düşük geldi ben de 77 aldım ama ben de endişeliyim gerçekten. . . ben sözleşmeliyim silopide ve ordan gelmek istedğim için olup olmayacağı konusunda endişleyim ama herkes için hayrlısı olsunn ne diyelimm
bana da öyle geliyor burda yazılanlar bana da çok düşük geldi ben de 77 aldım ama ben de endişeliyim gerçekten. . . ben sözleşmeliyim silopide ve ordan gelmek istedğim için olup olmayacağı konusunda endişleyim ama herkes için hayrlısı olsunn ne diyelimm
- canim benİm senİn sÖyledİklerİn sadece sana Özel sanirim, ÇÜnkÜ netler ve puanlar tÜrkİye genelİnde dÜŞÜk bu yil,forumlari İyİ takİp edememİŞsİn galİba, senİn arkadaŞlarin (sÖzledİklerİnİ doĞru varsaydik) bu sinavin belİrleyİcİsİ olamaz, yorum yaparken bİraz daha gerÇekÇİ olmani tavsİye ederİm
- arkadaŞlar bu yil puanlar 8-10 arasinda az geldİ, caninizi sikmayin, geÇen yil 70 Üzerİ puan alanlar kadrolu olarak atandi, bu yil kadrolu puani bİle 70 İn altina dÜŞecekken sÖzleŞmelİ alimlar 50 nİn altini gÖrÜr yİne ÇÜnkÜ geÇen yil 44 e kadar herrkes atandi, Ümİdİnİzİ kesmeyİn,
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!