Kpss netlerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zpekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
birinci şoku kpss'ye gayet emin olarak sınav kolay geçecek, hocaların garantileriyle girdik ama uzaydan inme sorularla karşılaşarak yaşadık; ikincisini belki netler zannettiğimiz kadar gibi düşük gelmez diye düşündük ama düşük geldi; üçüncüsü kampanyalar başlatalım kadro artar 5000 olur, hiç olmazsa okulöncesi zorunlu olacak avrupa birliği falan dedik kadro açıklandı bir hayal kırıklığı daha; şimdi kat sayılar artacak diye bekliyoruz hepimiz eminim ; inanınki ben hiçbir şey ummuyorum artık, ne kat sayı artar ne puanlar yükselir. Bu bölümün atama puanı bu yıl 70 lere düşer, geçen yılkilerin işine yarar. Hiçbir şeye şaşırmıyorum artık. Şapşal gibi olanları izliyorum tepkisizce.. Darbe darbe üstüne..

veeee kadrolar
resmen şoka uğrattı beni, bukadarını beklemiyordum hani pilot iller vardı sene zorunlu oluyordu, avrupa birliğiydi ne oldu bu kadarda olmaz...
benden size acizane tavsiye sakın ümitlenmeyin birşeyler değişecek diye bu ülkede hiçbirşey değişmez, elemek istiyorlardı ve elediler...
ama hepinizden bir ricam var şu usta öğreticilikler başladığında lütfen sessiz kalmayın bildiğim tanıdığım okadar lise mezunu çalışlan varki üniversite mezunlarınada size daha sıra gelmedi diyorlar....hemde onlar merkezde biz köylerde, köyü çok seviyorum yanlış anlamayın ama bukadarınada gönlüm razı olmuyor...bence öncelikle bu konuda birlik olmamız ve yapabildiğimiz kadar gerekirse çirkeflik yapıp onların görevlendirilmesini engellemeliyiz...

hayaladası guzel dıyosun ama ıs yapmaya gelınce herkes cekılır boyle gıdecek bu durum gecekten umudum yok hakkımızda hayırlısı:(

bÜtün bu olanlardan sonra diyorum ki seneye ALLAH KERİM KERİM in KUYUSU DERİN ( karanlık kuyuyuya düşmesini istediklerinizi buraya yazabilirsiniz ben başlıyorum, hüseyin çelik)

arkadaşlar zaten bende usta öğretici atamaları için BİMER e mail atalım dedim. sınav için değil. zaten bu yıl çanakkalede yapılan okulöncesi öğrenci kongresinde başbakanlık okulöncesi genel müdürü bizlere resmen siz eğitimli anne babalar olacaksınız biz okullara usta öğretici alacağız dedi ve bütün öğrenciler yuhalayarak salonu terk etti. bu iş çoktan belliydi ama yeni açıklama yaptılar. allah b.... versin

arnazar hoocammm oda ii miş demek bız egıtımli anne baba olup oturucazz onlar lise mezununu öğretmen dıyee alıcak bızde çocuklarımız yollarızz artık..!!!! :))))))))) komık yaaa harbii bi yerlere gelmiş insanların cahilce konuşmalarıı bunlarr..

bu adamlar ne anlar okulöncesinin öneminden anca anlıyomuş gibi görünürler.

DoĞrusu Ben EĞİtİmlİ Bİr Anne Olarak Kpss ÇaliŞip Atanmayi DÜŞÜnmekten Çocuklarim İÇİn Bunun HİÇ Faydasini GÖremedİm..okulÖncesİ Genel MÜdÜrlÜĞÜ Bu KÜstahÇa KonuŞmayi Ne Hakla Yapabİlİyor. Bunlarin Samİmİyetİne GÜvenmİyorum Artik. Her Yil Usta ÖĞretİcİlİk Semİnerİ AÇiyorlar, Devam Etsİnler Ama EĞİtİm FakÜltelerİne De ÖĞretmen Almayi Biraksinlar O Zaman

bu seminerleri her yıl açmalarının bir sebebide seminere bile katılmadan tanıdıklarına sertifika verip göreve başlatmak. daha geçen yıl böyle bir olayla karşılaştım askeri üniformalı bir bey gelip benim eşimin görevlendirmesini yaptınızmı dedi görevli memurda eşinizin sertifika notu yok dedi daha sonra 100 yazın oroya notunu dedi ve yazdılar bütün bunlar gözlerimin önünde oldu ve bu bayan lise mezunu...
ben anne babalara gerçekten şaşıyorum anasınıfını sadece elele tutuşup kutu kutu pense oynatmak sanıyorlar ki çocuklarını lise mezunu hiç birşey bilmeyen güya öğretmenlere emanet edebiliyorlar....

bu seminerleri her yıl açmalarının bir sebebide seminere bile katılmadan tanıdıklarına sertifika verip göreve başlatmak. daha geçen yıl böyle bir olayla karşılaştım askeri üniformalı bir bey gelip benim eşimin görevlendirmesini yaptınızmı dedi görevli memurda eşinizin sertifika notu yok dedi daha sonra 100 yazın oroya notunu dedi ve yazdılar bütün bunlar gözlerimin önünde oldu ve bu bayan lise mezunu...
ben anne babalara gerçekten şaşıyorum anasınıfını sadece elele tutuşup kutu kutu pense oynatmak sanıyorlar ki çocuklarını lise mezunu hiç birşey bilmeyen güya öğretmenlere emanet edebiliyorlar....

doğru valla,aynen böyle işliyor..bizde burda atanma ümidiyle beklioruz.yazık bize yaa valla yazık..

okudukçaa sinir katsayım artıyooo..maleseff düzen böle ......... bi düzenn ama napıcaksın adamı olanın işide kolay oluyooo.. bız bekleyelım ancaa oncaa emeğe rağmen kpss saçmalığı olan bi sınavın sonuçlarınıı...

arkadaş burası türkiye işler bu şekilde yürüyebilir ama vicdan ülkelerinde başlarını yumuşacık yastıklarına koyunca bunca insanın hakkına tecavüz ettiklerini unutabiliyorlar mı acaba merak ediyorum ama bildiğim tek şey ebedi ülkelerinde bunların hesabı tek tek sorulur

hayal adası ve candem sizlere kesinlikle katılıyorum. Usta öğreticilere de fazla yüklenip onları da incitmeyelim derim. Yani onlar da evlerinde boş boş oturmamış kendilerini geliştirmeye çalışmışlar. Ama eminim onlar da takdir ederki bizim de çok fazla hakkımız yeniyor. hem öss'ye deli gibi çalıştık hem şu kpss illetiyle uğraşıyoruz. Halimiz ortada, nerdeyse psikolojik sorunlar baş göstermeye başladı. Bir de benim şu konu da benim pek bir fikrim yok: usta öğreticiler okulları dolu gösteriyormu ki? Yani onların olduğu yer boş görünüyor, pek de engel değiller diye biliyorum, kadrolu biri gelince hemen okulu boşaltıyorlar diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim??

evet benim de bi tanıdığım var usta öğretici olarak bir sene gitti ama kadrolu gelince gitti.

ama dediğin gibi dolu gösterenler de çoğunlukta mesela bi okulda 70 açık varmış ama dolu gösteriyorlar paraya konuyorlarmış :S

evet benim de bi tanıdığım var usta öğretici olarak bir sene gitti ama kadrolu gelince gitti.

ama dediğin gibi dolu gösterenler de çoğunlukta mesela bi okulda 70 açık varmış ama dolu gösteriyorlar paraya konuyorlarmış :S

usta öğretici sözleşmesi imzalarken yerine kadrolu öğretmen ataması yapıldığında derhal işine son verilir maddesi var.
ayrıca arkdaşalar kadroların boş olup olmadığını milli eğitim müdürlükleri ve bakanlık biliyor. atama yapacak okullarıda bakanlık belirliyor. nokta ataması olduğu için il milli eğitim vs de karışamıyor.

ayrıca usta öğretici demek lise mezunu demek değil. lisans mezunu olupta usta öğretcilik yapanlarda var.

bulunduğum şehirde hep üniversite mezunu olupta usta öğreticilik yapıyorlar lise mezunu yok yani

serenay arkadasıma katılıyorum benımde bulundugum sehırde hep ünv.mezenları yada aöf okuyanlar ya lise mezunu olupta usta ögreticilik yapana rastlamadım

tabiki lise mezunu demek değil değil ama benim itirazım lise mezunu olanların yapması. ben buna karşıyım ve haksızlıkların olması.

ben belgeleriyle kanıtlayabilirim bulunduğum şehirde lise mezunu ve merkezde usta öğreticilik yapanları ve benim başıma gelen olayı ben mezun olduğum halde bana seni köye veriyoruz köydeki arkadaışıda merkeze almamız gerekiyor dedi milli eğitim müdürü ve okız lise mezunu ve üstlerden yakını olan biriydi bende istifa ettim çalışmadım.

bulunduğum şehirde okadar çok 4 yıllık mezun varki 200 kontejyan ayrılmış usta öğreticiğe kura ile atama yapılıyo tabi torpillerlerden arta kalan yerleri

bir de şöyle bir durum var usta öğretici atanırken öncelik üniversite vezunlarının. bir üniversite öğretmen adayı atandığı okulu beğenmeyip görevi kabul etmesse yerine milli eğitim dilediği kişiyi atıyor öğrenim durumu gözetmeden tabi buna düz liseler dahil mi okadarını bilmiyorum.

en sinir olduğum şeylerden biride okulöncesinde ders başı çalışan öğretmenler usta öğretici denmesi bütün diğer branjlarda dendiği gibi ücretli öğretmen deyip geçin biz KPSS gibi ahım şahım bir sınavaı geçemeyip ücretli öğretmenliğe talim olmuşuz neyin ustası oluyoruz köleliğin mi?????????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri