Kpss netlerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zpekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
21 inde açıklansın ne olur yaaa

filizer arkadaşım sana bütün kalbimle katılıyorum bende bi değişiklik olsun22sinde açıklanacak diyorum hadi bakalım kim bilecek........

ilkay verdıgın şekılde yaptımm ben puanımı hesapladım ama 2004 le 2008 arasında 5 puan oynadı ınanamadım gerçi ama neysee geç açıklasınlar yaaa ama bızım blmden çok alsınlarrr ..:))))) bende hem ekmek butun olsun hemde köpek tok olsun dıyenlerdenım sanırım:)))))))

öss tercihleri 23 temmuzda başlayacakmış, ondan bir kaç gün sora açıklanır heralde! sınav böyle saçma olmasaydı netlerimize göre tahmini bir puan düşünebilirdik ve acabaa kaç gelcek puanım diye dertlenmezdik, ama sınav öyle tuhaftı ki, insan netlerini bildiği halde puanı hakkında fikir yürütemiyor,puanlarımız açıklansın diye gün sayıyoruz, şu güzelim tatilide böylece heba ederek, yeni bir eğitim-öğretim yılına gireceğiz.. ne kadar sağlıklı bir durum bu bilemiyorum! tek istediğim inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır ve sene boyunca, sınavı kazanınca yakacağım dediği bu kpss kitaplarına tekrar çalışmak zorunda kalmaz! çünkü en acı olanı da bu..

arkadaşlar ben bir de kimin hangi bölümden olduğunu anlayamadım. Mesela bir arkadaş netlerini yazmış, baya da yüksek yazmış, sonra bir başka yazısında gördümki okulöncesi değilmiş. netlerimizi buraya yazdık ama hangi bölümden olduğumuzu yazmadık. belki de birçoğumuz boşuna üzüldük birbirimizin netlerini görerek. yanlışmıyım? bundan sonra netlerimizi ve puanımızı yazarken bölümümüzü de yazsak mı?

haklı olabilirsin ama ben ilkay arkadaşdan başka okulönceci olmayan görmedim daha

arkadaşlar bu yazılan netler okulöncesi branşından olanların netleri değil mi?

komıkkk olmuş bırazzz burdaki durummm kımın ne oldugu belliii ama bı belırsızlık yaratılmışş.. sanırım dıkatsızlıkten arkadaşlarr:)))))))))

geçen sene 69 puanla kapattı deniyo doğrumu ?

geçen yıl sözleşmeli 70. lı bi puanla kapattı.69 puan ağstos atamalarının taban puanıydı. 2. atamalarda ise taban puanı 70 e çıktı

valla ben okul öncesiyim gerisini bilmem :)

buraya da yazayım aynısını :) sonuçlar 23 temmuz çarşamba günü açıklancak diye bir şey duydum, haberin aslı var mı bilmiorum ama ben yinede paylaşıyım dedim.. buarada öss de puanlarda bir sürü hata yapmışlar, kpss de de olur heralde hata. her sene ısrarla hata yapmaktan usanmadılar..

75 gk gy 80 eb

buraya da yazayım aynısını :) sonuçlar 23 temmuz çarşamba günü açıklancak diye bir şey duydum, haberin aslı var mı bilmiorum ama ben yinede paylaşıyım dedim.. buarada öss de puanlarda bir sürü hata yapmışlar, kpss de de olur heralde hata. her sene ısrarla hata yapmaktan usanmadılar..

hadi ya hata mı yapmışlar. yazık günah yaa.. umarım bizimilerde de bu aksiliklerle karşılaşmayız

açıklanmasın ya sınav sonuçları ben şimdiden korkmaya başladım benim sonuç berbattı yaa:(((((((((((((((((((((((((((((((

ya böyle demeyin bi an önce açıklansın ve bitsin bu işkence
bi an önce acıklansada önümüzü görüp yolumuzu çizsek belirsizlik deli ediyor insanı

23 temmuz diye kesin bişi yok arkadaşlar, öyle bi duyum aldım ama emin değilim, kendinizi o güne göre ayarlamayınn sakın..açıklancağı tarih belli olur artık heralde bu aralar.

offfff kps tam bir kabus açıklansada kurtulsak sonucumu tahmin ediyorum ama neyse.......

bense hiç ama hiç açıklamasını istemiyorum ya eminimki çok çok üzüleceğim ve bu durumu hiç yaşamak istemiyorum bir offfffff da benden

hayırlısıyla doğru düzgün açıklansın da biraz erken ya da geç önemli değil. yeterki yanlışlık yapılmasın.. herkesin hakkında hayırlı olanın olması ümidiyle..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri