Kpss netlerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zpekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Arkadaşlar en üstte "5000" kadro istiyoruz diye bir kampanya başlattık.Buna tıklayın ve destek verin.Bunu genel müdürümüze ileteceğiz.Ama 30 kişi yazmış 30 kişiyi kimse kaale almaz.Çoğalmamız lazım.

Selçuk bey bu çabalarınız için çoooooooooook teşekkürler. Allah sizden razı olsun. Geçen ------------- 4/c liler ile ilgili bişeyler okudum. sanırım 4/c lilerin diğer öğretmenler gibi aynı statüde olma ihtimali varmış. bazı milletvekilleri kanun teklifi hazırlamış. bu konu ile ilgili bilginiz var mı? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

arkadaşlar benim de gk-gy 86, eğitim bilimleri 79 :(
Hiç mi umut yok arkadaşlar ya
ya Allahımdan tek dileğim yardımcımız olsun ben deneme sınavlarım bile bu kadar kötü deildi.Sabahtan zaten heyecandan elim ayağıma dolaştı matematik kaldı en sona bıraktım aptal gibi :( yetiştiremedim sürenin azizliğine uğradım .Sabah sınavdan sonra sınıftan çıkamadım hüngür hüngür ağladım.Eğitim desen daha beter, sınavdan çıktım güzeldi eğitim diyorum ne bileyim onun bana daha kötü darbe vuracağını.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allahım nolur yardım et

80 gygk +85 eğitim den yukarı yapan arkadaşlar.
Büyük olasılıkla gidersiniz.Üzüntülerinizi anlıyorum.Ama yorum yazarken sınavdan çok kötü yapıp halen atanma ümidini yitirmeyen arkadaşlarımızıda düşünmenizi rica ederim.
Sizler 100 eğitim yaptım atanır mıyım diye her soruşunuz emin olun arkadaşlarımızı üzüyor.Elbette o kadar kişinin kötü yaptıgı bir sınavda eğitimden yüksek yapan atanacaktır bunu mantıkende düşünebilirsiniz.

arkadaşlar ben çok iyi hazırlanmamıştım, son iki hafta ne çalışmışsam hepsi o, genel olarak konuları bi tekrar etmiştim ama yinede sınavda iyi yapacağımı ümit ediyordum olmadı, hayırlısı olsun, inşallah hepimiz için en iyisi olur
78 gygk, 78 eb var benim hesabıma göre ancak 70 puan filan yapıyor
bence 85-90 ve üzeri yapanlar boşyere üzülüyor diyorum ama bir yerdede üzülmekte haklısınız burası türkiye, hiç belli olmaz 120 ye 120 yapmış olsaydık bu defada neden bu kadar iyi yaptın der yine öğretmen yapmazlardı bizi, allah herkese hayırlı kapılar açsın

Arkadaşlar hocalarımız falan kat sayıların artacağını, geçen yılki puanlama sistemiyle yapılmayacağını söylüyorlar. Umut kapısı işte, biz de inanıyor ve büyük bir sabır, ümit ve dualarla bekliyoruz..

kat sayılar yükselirse; taban puanıda yükselmez mi?

ben de bütün yıl emek verip, hayatı erteleyip çalışanlardanım. 79 gk gy 90 eb
yapabilmişim,beklentilerimin çok altında oldu. sınavda çeldiriciler çok güçlüydü, iki seçenekte tıkanıp kalmak zaman kaybına yol açtı.sabahki oturumda türkçede süremi aşınca panikledim, inanılmaz bir sıkıntı içinde diğerlerini çözdüm.Malesef hepimiz bu sistemin kurbanlarıyız. Artık beklemekten başka çare yok. herkese geçmiş olsun.

netlerime bakarken eğitim bilimlerine geldiğimde 40.soruda 8 yanlış vardı ondan bakmayı bıraltım sonuçları bekliyecem ve netlerime bakmayacam artık nolur bilmem

merhaba, eğitim: 85.5

gk+gy: 78.75

arkadaşlar benim 88 gk gy 60 eb.Eğitim bilimleri batırdı beni.80 üzeri yapan arkadaşlar neyin tantanası bu anlamadım.Ne kadar abartıyorsunuz.Benim bile sözleşmmeli için umudum az da olsa varken sizin derdiniz ne ya?Allah aşkına artistlik yapmak için kullanmayın forumu...

arkadaşıma katılıyorum. aslında biraz fazla büyüttük olayı. bi şekilde atanırız yahu :)

arkadaşlar lütfen 5000 kadro istiyoruz kampanyasına destek verelim.ana sayfada üst köşede

Bazı arkadaşlar 100 ün üstünde gk gy yapmışlar ve puanlarının düşük olacağından şikayetçiler.Ne olur yapmayın siz kazanamayacaksınız da ben mi kazanacağım? TEbrikler...

ben bukadar ii yapabileceğini zannetmiodum herkes ii bi ben kötüyüm canım sıkıldı yaaaa:(

ben gygk 65 eğitim 75 mümkün değil emeklerim boşa gitti yaa:(

slm arkadaşlar 60 gy.gk. 76.75 eğ. diğer netlere bakıyorum benim hiç şansım yok sanırım.çok üzgünüm atanmak artık hayal oldu.

sonunda benle hemen hemen aynı netleri yapan arkadaşlar çıktı. kaç gündür netlere bakıp bakıp sadece benmiyim diyordum azda olsa yanlız olmadığıma sevindim.
bu sınav beni benden aldı resmen sevindiğim şeye bak yaaa
65e 75 yapan arkadaşlar merak etmeyin yanlız değilsiniz bende sizdenim

arkadaşlar bu sitede kpss puanınızı hesaplamaya yarayan bir sistem var umarım işinize yarar.

Masaladası merak etme bende sizdenim hatta daha kötüsü g.k.+g.y.65 e.b.70

lütfen arkadaşlar anlıyorum sizi hepimiz birbirimizle yarışıyoruz ama bu kadarda olmaz
ben sadece moral bozmak için yaptığınıza inanmaya başladım
gittiğim dershanede okulönceci bir arkadaş vardı
benden yüksek net yaptığında hep üzülür yok ya olmaz benim derdi sırf benim moralimi bozmak için şimdi ben sabak:78 öğleden sonra:85 yaptım aslında birazda ümidim vardı
sanırım siz hangi bölümde olduğumuzu bilmiyorsunuz geçen sene arkadaşım 70 puanla sözleşmeli atandı yapmayın arkadaşlar yazık bize ve benden daha düşük alanlara
ümit verin demiyorum ama en azından gerçekci
ben sizinde içinizden ben bu senene kesin atanırım dediğinizi adım gibi biliyorum
ama söylemiyosunuz.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri