Klavuz yayınlandı..853 kişi alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ışık55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
arkadaşlar benim puanım 40 şansım varmı sizce

yeliz hocam nerde açıklamış nimet kesin yokmu şimdi subat atamasıssaassrrre
evet arkadaşlar bende dinledim az önce stv kanalında nimet çubukcu vardı,2010 da tek atama var,2010 ağustos

stv canlı yayında...

bende bunu buldum 16 bin diyo hocam burda 18 aralık 2009 haberi

Abbas Güçlü​

Karakter boyutu :
Öğretmen atamaları
On binlerce öğretmenin dört gözle beklediği şubat atamaları konusunda nihayet bir açıklama geldi. Ama yetersiz. Bakan Çelik, 16 bin öğretmenin atamasının şubat ayı içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Hepsi o kadar?
Hangi branştan kaç öğretmen alınacak o belli değil. Atamalar yarıyıl tatilinde mi gerçekleşecek, yoksa ikinci yarıyıl başladıktan sonra mı? O da belli değil. Sözleşmeli öğretmenlerin durumu ne olacak? Tayinlerinin çıktığı okullara mı gidecekler yoksa mevcut okullarında mı kalacaklar? O hiç belli değil.
Hangi branşta, taban puan kaç olacak? Türkçe öğretmenliğine yine fen edebiyat mezunları atanacak mı? Beş altı yıldır hiç atama yapılmayan alanlara yönelik bir iyileştirme olacak mı?..
Bu konuda öğretmenlerden o kadar çok soru geliyor ki, hangi birini yazayım? Değil benim köşem, gazetenin tümünü öğretmenlere ayırsak yine yetmez.
Pek çoğunun psikolojisi bozulmak üzere. Haksız da sayılmazlar. Kendilerinden ne istendiyse yerine getirmişler. Oku demişiz, okumuşlar. Kamu Personeli Sınavı'na gir demişiz, girip en yüksek puanı almışlar. Ama hâlâ işsizler. İşte bu konuda size iki çarpıcı mektup:

bende bunu buldum 16 bin diyo hocam burda 18 aralık 2009 haberi

Abbas Güçlü​

Karakter boyutu :
Öğretmen atamaları
On binlerce öğretmenin dört gözle beklediği şubat atamaları konusunda nihayet bir açıklama geldi. Ama yetersiz. Bakan Çelik, 16 bin öğretmenin atamasının şubat ayı içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Hepsi o kadar?
Hangi branştan kaç öğretmen alınacak o belli değil. Atamalar yarıyıl tatilinde mi gerçekleşecek, yoksa ikinci yarıyıl başladıktan sonra mı? O da belli değil. Sözleşmeli öğretmenlerin durumu ne olacak? Tayinlerinin çıktığı okullara mı gidecekler yoksa mevcut okullarında mı kalacaklar? O hiç belli değil.
Hangi branşta, taban puan kaç olacak? Türkçe öğretmenliğine yine fen edebiyat mezunları atanacak mı? Beş altı yıldır hiç atama yapılmayan alanlara yönelik bir iyileştirme olacak mı?..
Bu konuda öğretmenlerden o kadar çok soru geliyor ki, hangi birini yazayım? Değil benim köşem, gazetenin tümünü öğretmenlere ayırsak yine yetmez.
Pek çoğunun psikolojisi bozulmak üzere. Haksız da sayılmazlar. Kendilerinden ne istendiyse yerine getirmişler. Oku demişiz, okumuşlar. Kamu Personeli Sınavı'na gir demişiz, girip en yüksek puanı almışlar. Ama hâlâ işsizler. İşte bu konuda size iki çarpıcı mektup:
hocam nerde buldunuz bunu 'bakan çelik' diyo yanlış görmediysem,bu ne eski haber çelik zamanından

yeliz hocam ist 59 olurmu
lütfen cevap

arkadaşalr napcaz ya çokkkkkkkkkkkkkkk heycanlıyım.bu sefer ölü tercih yapmaktan cok korkuyoum

arkadaslar 52 izmirr...olurmu sizce ooff yyaaa

hocam Allahın izniyle atlatıcaz bu zor günleri,ve atanıcaz sizin puanınız yüksek inşallah gönlünüzün düşündüğü yerler olur,rabbim yardımcımız olsun,şimdi güçlü olma zamanı güçlü olursak yenicez bu zor günleri

saolun hocam ya Allah'ın izniyle tüm öğretmenlerimz atansın hayırlısıyla

Arkadaşlar 47,163 puanım. Sizce 21. tercihi işaretlemelimiyim? Kafam çok karışık. Balıkesir ve çevre illeri, köyleri istiyorum evime yakın olsun.

arkadaşlar atanacağız... tüm sayfaları okudum en mantıklı tahmini ve yorumu yazan ELVinco arkadaşıma teşekkür ediyorum ve tahminlerine ve yorumlarına katılıyorum.

40 lar sıkmayn canınızı olur işallahhhh

Arkadaşlar 47,163 puanım. Sizce 21. tercihi işaretlemelimiyim? Kafam çok karışık. Balıkesir ve çevre illeri, köyleri istiyorum evime yakın olsun.

hocam bnce işaretleyin derim.subattada atama yok bide.valla ben o stresi yaşamak istemiyrm artk.Allah'ta kimseye yaşatmasın

işalllah olur alllahın izniyle bnmde puanm 68 nsl acaba olurmu:77wu[1]:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri