Klavuz yayınlandı..853 kişi alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ışık55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
bir sorum var lütfen yanıtlayın
elektronik ortamda tercih yaptıktan sonra 10 bin alımı gibi tekrar milli eğitime onaylatacakmıyız?
ben şehir dışında olacağım benim için çok önemli lütfen bilen arkadaşlar yanıtlasın.

1 yontem de eylül ayindaki yazılanları arastirmak

1. bütünlemeye kaldigi icin basvuramayan aday sayisi ve puanlari
2. 10 bin atamasinda tercihte bulunmus ve 21 isaretlememis aday sayisi ve puanlari

tabiki, bunlari arastirmak sonucu degistirmez, yani bekleyip görecegiz

asagidaki sayilara bakilinca da 46 üzerinde halihazirda calismayan maksimum 1-2 bin aday oldugu görülüyor

isik55 in de dedigi gibi 44 civarina da düsebilir

tercih etmemezlik yapmayin yani, madem 40 a kadar basvurabilir denmis, basvurun mutlaka

1.Öncelik 46 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
16676 aday bulunmaktadır.
1.Öncelik 46 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
14744 aday bulunmaktadır

elektronik ortamda tercih yaptıktan sonra 10 bin alımı gibi tekrar milli eğitime onaylatacakmıyız?
ben şehir dışında olacağım benim için çok önemli lütfen bilen arkadaşlar yanıtlasın.
tabiki millieğitim onaylar ama bulunduğunuz mebden de tercihlerinizi yapabilirsiniz yani orayada onaylattırabilirsiniz

tabiki

ilce MEMlere onaylatilmayan basvurular hic yapilmamis gibidir

40-46 arasinda 3-4 bin aday var, 46 üzerinde de 1-2 bin aday varsa bekleyen,

40 i bulmasi icin 4-5 bin aday icerisinde, 10 adaydan 8 tanesinin 21 isaretlememesi ve yerlesememesi gerekir

demem o ki matematik hesabıynan 40 cok zor , 44 yada 45 olabilir,

soylediklerimde tezat yok yine de, basvurmanin maliyeti nedir ki puaniniz 40 da olsa basvurun ama tercih icin cok kafa yormaya gerek yok, direk 21 isaretlenecek

hocam çok kafam karıştı benim puanım 40.961 ama düşüncem 21. tercihi işaretliycem hatta olsun diye som 5 tercihi hakkari şırnak mezra köy okulları yazıcam çok büt maduru ya evli gidemiyo yada gitmek istemiyo olurmu sizce benim

buda güzel bir tesbit

buna da cevap verecek varmı acaba yazıma yani

ya arkadaşlar birsey sorcam 853 kişi alınacak neden taban 40 deniliyo yök ve meb bakalınlıgında sayısal veriler yokmudur sizce bu iki kurum tam sayısal verileri ellerinde vardır ama anlamadıgım neden tabanı 40 dediler bu alımda denilen en fazla 40- 45.5 düşer deniliyo ama burda bir celişki var alım gercekten 40 düşecekmi acaba ne bir acıklama yok kimse bilmiyo alınan puan sayılarını mesala atanamayan diyelim 46- yada 45 alan kackişi var bu bilinmiyo neden neden ulasılamıyo bu bilgilere neden bakanlık yada yök bir acıklam yapmıyor alınan puanlar hakkında bilen varsa lütfen cevap yazsın bugune dek hep tahmını yazıldı yorumlarda deniliyoki şimdide zaten büt maduru 900 kişivar nede yazıyo acıklayan yok bence 40 kadar inecek puanlar gercekten

hocam çok kafam karıştı benim puanım 40.961 ama düşüncem 21. tercihi işaretliycem hatta olsun diye som 5 tercihi hakkari şırnak mezra köy okulları yazıcam çok büt maduru ya evli gidemiyo yada gitmek istemiyo olurmu sizce benim

ewet haklısınız.benm puanımda 42 küsür.ben sanmıyrm olcagnı ama bende yazıcam heryerı yaa

arkadaşlar şimdi nimet çubukçu açıklama yaptı tv.
2010 tek atama var şubat atamasıda yok ve bundan sonra hep kadrolu atanacak dedi çok üzgünüm .resmen yıkıldım

sozlesmeli puani 46 degil de 76 larda kalsaydi ve sizin puaniniz da 70.962 olsaydi bu durumda evet sansiniz olabilirdi

neden mi? 70 puan üzerindekilerin bir sonraki atama icin umutlari oldugundan 21 isaretlemeyebilirlerdi ama 44 , 45 puanlar icin normal sartlarda bu son sans gibi 1 sey

bunun yaninda, bir sonraki kpss temmuz 2010 gibi aciklanacak

subat ve de haziranda atama oldugu zaman , yine kadrolularin ardindan sozlesmeli alimlari yapilabilir, cunku kadrolu alimi artik sozlesmeliden kadroya gecis anlami tasiyor

bu durumda simdi 44,45 e dusen puanlar o zaman 40 li seviyelere dusebilir

herneyse, bunlar tahmin akil yürütme , zamani gelince görürüz

birkac kez yazmistim, 70 puanin altinda sozlesmeli calissin calismasin KPSS ye girip puaninizi yükseltin her ihtimale karsi

bence puanı 40 taban düşmüşken her kez başvuru yapsın ve de mutlaka 21 işeretlesin son şans atana arkadaşlar hayatlarındaki son şansları onlar adına seviniyorum ama bizim gibiler için yol dahada zorlaşıyo allah yardımcımız olsun

arkadaşlar şimdi nimet çubukçu açıklama yaptı tv.
2010 tek atama var şubat atamasıda yok ve bundan sonra hep kadrolu atanacak dedi çok üzgünüm .resmen yıkıldım

tek atama varsa muhtemelen eylül gibi mi yapacaklarmis? o zaman 2010 KPSS ye girenler de basvuru yapabilir

arkadaşlar şöyle bişey var 40 kadar iner çünkü alıma bak çok değil mi sizce

2010 ağustosda 4o bin kadrolu dedi

nasıl yani 40 bin kadro

hadi hayırlısı yeliz hocam senin puan oluyr dimi

herkes için hayırlısı olur inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri