İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

YGS ve LYS

Kazananlar buraya

metal gülücük şunu yazdı:
arkadaşlar ben bugün gittim büroya kılavuz gelmicekmş evlere.gerekli evraklarda 20sinde belli olcakmıs beklicess anlıcanızz
ayın 20sinde kayıtlar başlayacak diye biliyorum.nerden öğreneceğiz gerekli evrakları belli olduğu zaman.
4 gün kaldı kayıtların başlamasına..
20sinde evraklar belli olcakmıs büroya gidip öyle öğrenilir ya da internetten ekimin 15ine kadar vakit var zaten
oslem_tubisss ya nasıl oluyo aöf okul öncesinden mi geçti ortalaması kaçtı nereye geçitii ya afedersin çok zoru sordm ama bende geçmek istiyorum da o yüzden önemli benm için cevaplasan cok mutlu olurum
ortalaması 85.75 ti 7 üniversiteye başvurdu şuan sonuçlarını bekliyor. evet aöf okul öncesi 1. sınıfı bitirdi.
bende o şekilde yapmak istiyorum inş başarırız 🙂🙂
oslem_tubisss şunu yazdı:
ortalaması 85.75 ti 7 üniversiteye başvurdu şuan sonuçlarını bekliyor. evet aöf okul öncesi 1. sınıfı bitirdi.
bende o şekilde yapmak istiyorum inş başarırız 🙂🙂
teşekkür ederim cevabın için arkadaşın cevap alınca da haber verir misin inşallah olur darısı bizim (örgün isteyenlrn)başımıza:d
benımde ygs 5 puanım 393 sıralamam 20000di umarım hayırlı olur hepimiz için:d
teşekkür ederim cevabın için arkadaşın cevap alınca da haber verir misin inşallah olur darısı bizim (örgün isteyenlrn)başımıza:d
tabiki haber veririm 🙂 o yerleşirse zaten ümidim artacak 🙂 amin inş ya 🙂
Arkadaşlar kayıtların başladığı 20 eylül tarihinde internetten ön kayıt yaptırıp belge çıktısı alacaksınız.O belgeye 2 fotoğraf yapıştırıp büroya gideceksiniz.Büroda da bazı şeyler yaptıkdan sonra bankaya para yatacak. ön kayıt adresi ise ; kayıt.anadolu.edu.tr
anaksunamoon şunu yazdı:
Arkadaşlar kayıtların başladığı 20 eylül tarihinde internetten ön kayıt yaptırıp belge çıktısı alacaksınız.O belgeye 2 fotoğraf yapıştırıp büroya gideceksiniz.Büroda da bazı şeyler yaptıkdan sonra bankaya para yatacak. ön kayıt adresi ise ; kayıt.anadolu.edu.tr
bazı arkadaşlar büroyu aramış bu sene ön kayıt olmayacak falan demişler.. kafam karıştı ssaassrrre
anaksunamoon şunu yazdı:
AÖF BA?VURU
zeynep92 şunu yazdı:
Arkadaşlar burada kayıt ile ilgili aradığımız tüm bilgiler mevcut.
Ödeyeceğimiz miktarda belirtilmiş 1. taksit 205.00 TL,42.50 TL 2. taksit 205.00 TL, 42.50 TL...
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN...

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.