ortalaması 85.75 ti 7 üniversiteye başvurdu şuan sonuçlarını bekliyor. evet aöf okul öncesi 1. sınıfı bitirdi.metal gülücük şunu yazdı:oslem_tubisss ya nasıl oluyo aöf okul öncesinden mi geçti ortalaması kaçtı nereye geçitii ya afedersin çok zoru sordm ama bende geçmek istiyorum da o yüzden önemli benm için cevaplasan cok mutlu olurum
bende o şekilde yapmak istiyorum inş başarırız 🙂🙂
teşekkür ederim cevabın için arkadaşın cevap alınca da haber verir misin inşallah olur darısı bizim (örgün isteyenlrn)başımıza:doslem_tubisss şunu yazdı:ortalaması 85.75 ti 7 üniversiteye başvurdu şuan sonuçlarını bekliyor. evet aöf okul öncesi 1. sınıfı bitirdi.
bende o şekilde yapmak istiyorum inş başarırız 🙂🙂
bazı arkadaşlar büroyu aramış bu sene ön kayıt olmayacak falan demişler.. kafam karıştı ssaassrrreanaksunamoon şunu yazdı:Arkadaşlar kayıtların başladığı 20 eylül tarihinde internetten ön kayıt yaptırıp belge çıktısı alacaksınız.O belgeye 2 fotoğraf yapıştırıp büroya gideceksiniz.Büroda da bazı şeyler yaptıkdan sonra bankaya para yatacak. ön kayıt adresi ise ; kayıt.anadolu.edu.tr
AÖF BA?VURUanaksunamoon şunu yazdı:Arkadaşlar kayıtların başladığı 20 eylül tarihinde internetten ön kayıt yaptırıp belge çıktısı alacaksınız.O belgeye 2 fotoğraf yapıştırıp büroya gideceksiniz.Büroda da bazı şeyler yaptıkdan sonra bankaya para yatacak. ön kayıt adresi ise ; kayıt.anadolu.edu.tr
Arkadaşlar burada kayıt ile ilgili aradığımız tüm bilgiler mevcut.zeynep92 şunu yazdı:
Ödeyeceğimiz miktarda belirtilmiş 1. taksit 205.00 TL,42.50 TL 2. taksit 205.00 TL, 42.50 TL...
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN...