Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Arkadaşlar faks eylemi için bir metin hazırladım bakar mısınız? yeni konu başlığı açtım, orda!!
Eleştirilerinizi bekliyorum..
Hüseyin hocam sizinde!

Arkadaşlar stv haberi izleyin önümüzdeki yıla kadar 50.000 öğretmen almayı planlıyotmuş meb

4000 olarak açıklandı arkadaşlar ünümüzdeki yıl için

stv haber 10000 kadrolu kasım ayı için önümüzdeki aylarda yani 2010 da 40000 öğretmen alımı yapılacağını söyledi.

Arkaslar Abbas Güçlü imza kampanyası başlatmış lütfen herkese duyurun ve verdiğim bu linkteki imzayı atsın. Kampanya | abbasguclu.com.tr

bende katıldım

kasım atamasına bu yıl sözleşmeli atananlar başvurabilecek mi

arkadaslar bugün saat 11.45 te başbakan trt1 de proğrama çıkacak.proğramın e-mail adresini veriyorum.bol bol e-mail atalım.Lütfen herkese duyurun.Atamalarla ilgili mail yağmuru yapalım.... politikacilim@trt.net.tr

Hocam ben geçiyorum öbür tarafa da sizde gelin nolcak bu durum 44 le kadrolu atamaz bence sizce

Bir daha tartısmaya mahal verecek yazı yazan,bu tür bir mesaja da cevap veren kim olursa olsun siteden banlayacağım.Yeter artık herkes aklını basına alsın.Konu başlığı kasım ataması!Bunun haricinde mesaj yazmayın.Her gün yöneticilerin işi yok bu mesajlarımı silecek!!!
Halen Yazıyorsunuz bir daha uyarmayacağım!

arkadaşlar, trt1 de başbakan açıklama yapmış, sormuşlar kasım atamalarını, 10.000 kadrolu alımın hepsinin yeni öğretmen olacağını, halihazırdaki sözleşmelilerin buna başvuramıyacağını söylemiş. böyle bişey olabilir mi acaba? bu sözleşmelilere toptan kadro verileceği anlamına mı geliyor?

wallahı burdan o çıkıyor.bence de sözleşmelıler direk kadro alacak başvurmadan.
yenı alımlar kadrolu olacak bizden :))) inşallah

sözleşmelileer tercih yapabiliyor tabiki..benim gibi puanı 80 üstü olup sözleşmeli olan var mı arkadaşlar?

Memurlar.net in haberinin tamamen yanlı olduğunu düşünüyorum. haberin altındaki tarihe ve saate bakarsanız açıklamanın olduğu gece yani 9 Kasım 2009 02:10 de girilmiş. Gecenin 2 sinde nerden haber aldında bunu yazdın????? Tamamen taraflı yönlendirici haber bunlar. hatta haber bile değil tamamen kendi atışları. Gerçekten sözleşmeliler başvuru yapacak da olabilir , fakat burada yazan haberin hiçbir resmi dayanağı yok tamamen yazan kişinin gece 2 de kafasına esen yorumu! Başbakanın sözlerini farklı bir noktaya çekip kamu oyu yaratmak istiyorlar...

arkadaslar lütfen meb e bol bol mail atalım...

valla arkadaşlar ben şöyle düşünüyoru madem bizi almayacaklar (oö si ni) niye fellikfellik sınıfçılara kurs veriyolar seneyemi hazırlıyolar şimdi hayır bence buseneki açık bizlerle kapatılacak puanımın düşük olmasına rağmen karamsar değilim bizi atayacaklar sadece biraz sebat edip göreceğiz ya kasımda ya şubatta bakan hanım başladığı işi yarım bırakmayacak bütün tepkilere rağmen ben inanıyorum:36_7_8:

inşallah öyle olur arkadaşım

arkadaslar lütfen meb e bol bol mail atalım...
Arkadaşlar merak etmeyin. Sözleşmeliler de kadrolu atamaya başvuracak ama onlardan boşalan kadroya sözleşmeli alımı yapılacak.

Bir an önce branş dağılımlarını açıklasalar da ona göre umutlansak.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri