evet burada en sıkıntılı anlarımızı paylaşıyoruz.... hemde birbirimizi bu konuda en iyi anlayan kişileriz.... gerçek anlamda bir araya gelemeyecektik bu forum olmasa... burada ben güzel şeyler öğrendim ve hala da destek alıyorum ve moral buluyorum...
inşallah atanmış olarak birbirimize güzel temennilerde bulunarak forumun başka konularında paylaşım yaparak gelecekte olan günlerimizi geçireceğiz... umudum bir tükeniyor bir fazlalaşıyor... ama bütün olumsuzluklara rağmen umudumu yitirmeyeceğimmmmm.......)) duysun çıbıkçııı
))))) :3613411xz: :3613411xz: :3613411xz:
inş. canım.... bekle bizi ATAMALAR diyelim...: ne diyelim
bak bekle lütfen
küseriz seninle ha:
))) canım er-gecte olsa atanacagız ...ama bu atama da istedik... bakalım henüz tam anlamıyla bitmedi... herkes birşey söylüyor... bakalım netlessin iyice....:egg61nb:süpriz yumurtadan cıkar gibi cıksa ya ne güzel olur
::egg61nb: CEEEEEEEEE BEN GELDİM
) __''SENİN ADIN NE''
)) NE OLACAK BEN ATAMA CEEEEEEEEEEEE
:
![]()
tabiki dışardanda alım olur arkadasım ama puan ne kadar duser sonucta bin-2 bin civarı alınırsa![]()
[ı]inş. Canım.... Bekle bizi atamalar diyelim...: Ne diyelim
bak bekle lütfen
küseriz seninle ha:
))) canım er-gecte olsa atanacagız ...ama bu atama da istedik... Bakalım henüz tam anlamıyla bitmedi... Herkes birşey söylüyor... Bakalım netlessin iyice....:egg61nb:süpriz yumurtadan cıkar gibi cıksa ya ne güzel olur
::egg61nb: Ceeeeeeeee ben geldim
) __''senin adın ne''
)) ne olacak ben atama ceeeeeeeeeeee
:
[/ı]
Cevabın için teşekkür ederim.Bu benim için çok önemli çünkü büt mağduru olarak atanamamıştım.
işte budur yaallah nazardan korusun sizi deniz hocam :36_11_6:süpersiniz bir okulöncesi öğretmeni olarak bende böyleyim bazen diyorum acaba normalmiyim diye ama iyi böyleyiz yoksa bu işi bu kadar aşkla sevmezdik:36_7_8:
Hayırlısı ne yapalım okulöncesi öğretmenleri bir ata bindik ya nasip diyoruz salı ya da çarşamba iyi haberler gelecek inş.[sıze=5]olumlu düşünelim her şey bitmedi daha arkadaşlar pes etmeyinnnnn[/sıze]
inş. hepimiz atanırız.Ben de 66 aldım.Sence kaça iner?önemlı degıl bende 68 le but magduruyumıns hepımız atanalım
işte budur yaallah nazardan korusun sizi deniz hocam :36_11_6:süpersiniz bir okulöncesi öğretmeni olarak bende böyleyim bazen diyorum acaba normalmiyim diye ama iyi böyleyiz yoksa bu işi bu kadar aşkla sevmezdik:36_7_8:
Hayırlısı ne yapalım okulöncesi öğretmenleri bir ata bindik ya nasip diyoruz salı ya da çarşamba iyi haberler gelecek inş.[sıze=5]olumlu düşünelim her şey bitmedi daha arkadaşlar pes etmeyinnnnn[/sıze]
tşklr hocam böyleyiz bu meslek askla sevgiyle böyle yapılır... buyum buyuz biliyorum... bende diyorum bazen kendime delimiyim neyim) yok yokk normalsin deniz devam
)) bizler böyle oldukca hiç bitmez umutlarımız... en güzeli bu hocam...:36_3_12:
:36_3_12: inş.hocam inş.evet ağlasak ne olacak sanki en güzeli bu evet sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar
sağlık olmazsa hiç bir şey olmaz
burayı çok seviyorum kendimi düşünmüyorum sizler de hep aklımda ve duamdasınız burada güzel şeyler paylaşacağız inanıyorum ben:36_7_8:
wallahı hayırlısı dıye dıye kac hafta bekledık.bekledık de benım gösterı calısmaları basladı bıle.dönem içi gösterı hazırlıyorum ve aklım atamalarda.ağzımdan bısey kacırcam dıye korkuyorum.atamalar bellı olsaydı da benım su gösterı ıptal olsaydı.
özellerden bıktım artık.işim oldgu ıcın sukredıyorum ama wallahı yoruldum....
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!