bilmem ki desem
(((
evet canım umutlarımız azaldı ama bitmedi.... :36_7_8:
inşallah hocam ya inş.keşke bir umut olsa çok kötüyüm şu an heryerden baskı annem kızıyo babam kızıyo eşim kızıyo 50 yi geçemedim diye ne olacak yaş oldu 27 en güzel yıllarımız böyle belirsizliklerle geçiyor.ya arkadaşalar haftaya bakan basın toplantısı yapacak... illaki sözleşmeli alım olacağına inanıyorum ( inanmak istiyorum). daha kesin kaç öğrt. atanacak belli değil.... haftaya belli olacak herşey......... bizim bölüm diğer bölümlerden biraz torpilli... tamam öteki branşlardanda açık var ama bizim bölüm zorunlu olduğu için mecburi atarlar... atamaları lazım... ne olur olumlu şeylerle birbirimize destek olalım.... offf.... çok kötüyüm çokkkkk...................
hcm ne güzel içimizde bi siz varsınız hala umutlu olan bende sizin söylediklerinize katılıyorum...atamaları lazım..bu kadar umutlandıktan sonra oturup ders çalışmak çok gücümüze gidecek yoksaya arkadaşalar haftaya bakan basın toplantısı yapacak... illaki sözleşmeli alım olacağına inanıyorum ( inanmak istiyorum). daha kesin kaç öğrt. atanacak belli değil.... haftaya belli olacak herşey......... bizim bölüm diğer bölümlerden biraz torpilli... tamam öteki branşlardanda açık var ama bizim bölüm zorunlu olduğu için mecburi atarlar... atamaları lazım... ne olur olumlu şeylerle birbirimize destek olalım.... offf.... çok kötüyüm çokkkkk...................
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!