Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bilmem ki desem :((((

günlerdir beklememizin sonu bumu şimdi,bunun için mi bekledik,yazıklar olsun yazıklar olsun başka da bişey demiyorum,bu kadar milletin duygularıyla oynadılar,hakkımı helal etmiyorum

Allahh belanıı versin kadın

Gözüne sok şimdi 10 bin kadrolu atamanı Ey Allahım binlerce insan böyle hayati bir olay da nasıl kanddırılabilir. Sen büyüksün Yarabbim....

arkadaşlar şu nimet......:36_11_6:bence öğretmenliğe özendi,baktı forumlara herkesin beklentisi en az 10.000 sözleşmeli,dedi ben şunları bir ters köşe yapayım 10.000 kadrolu açıkladı.valla ben bırak ters köşe olmayı ters yüz oldum.:36_11_13:

kal geldi diyecek bişi bulamıyorum:((

baskı oluşturalım arkadaşlar susmayalım

artık yapacak bişey yok.Artık ders çalışmaya başlayalım.Büyük bir fırsatı bütünleme yüüznden kaçırdık..

bunlar günlerdir sözleşmelileri nasıl kadroya geçireceklerini mi konuştular acaba çok merak ediyorum.... şayet bunu konuştular ise aptallar kadrosu tarafından yönetiliyoruz demektir......

allahın cezası bir ders yüzünden bir soru yüzünden şu olanlara bak

bence bu nimetsizin yaptığı atanmayı bekleyen hiçbir (1 tane bile) öğretmenin aklından bile geçmiyordu.

yok böyle birşey süper loto gibi oldu,bilen çıkmadığı için atanmamız şubata devretti.

olay bitti yani Allahım inanamıyorum bize yaşattığını kendide bi şekilde çeksin inş.

böle terbiyes eksikliği görmedim ben...

şimdi otur kpss çalış bide puanı senden düşüklerin atandığı bir yılda sen atanama bu ne yaaa Allahın belasıı

allah büyüktür seçimlerde görüşücez bunlarla

eee ben ne yapım atımmı kendimi ona bakarsan benim puanım çok daha yüksek 65 ben de bütten dolayı tercih yapamadım kapatalım artık bu sayfayı önümüze bakalım

ya arkadaşalar haftaya bakan basın toplantısı yapacak... illaki sözleşmeli alım olacağına inanıyorum ( inanmak istiyorum). daha kesin kaç öğrt. atanacak belli değil.... haftaya belli olacak herşey......... bizim bölüm diğer bölümlerden biraz torpilli... tamam öteki branşlardanda açık var ama bizim bölüm zorunlu olduğu için mecburi atarlar... atamaları lazım... ne olur olumlu şeylerle birbirimize destek olalım.... offf.... çok kötüyüm çokkkkk...................

benimde tamamen bitmedi umutlarım... eylüle kadar hiç umut yoktu... ama simdi azda olsa var... umut ediyorumki... bu atamalardan sonra ÜCRETLİ ÖGRETMENLİKTE İPTAL OLUR USTA ÖGRETİCİLİK GİBİ... o zaman görürüz ne yapacaklarını... bunca yıl verilen emeklere yazık... sömüre sömüre doymadılar... doymuyorlar... inş. iptal davasıyla doyacaklardır....

benim içimden bi sesde yine bizden biraz sözleşmeli yeni alım yapacak yönünde söylüyo arkadaşlar ne olur çook dua edelimde şu kadın insafa gelsin de sözlşemelide alsın

ya arkadaşalar haftaya bakan basın toplantısı yapacak... illaki sözleşmeli alım olacağına inanıyorum ( inanmak istiyorum). daha kesin kaç öğrt. atanacak belli değil.... haftaya belli olacak herşey......... bizim bölüm diğer bölümlerden biraz torpilli... tamam öteki branşlardanda açık var ama bizim bölüm zorunlu olduğu için mecburi atarlar... atamaları lazım... ne olur olumlu şeylerle birbirimize destek olalım.... offf.... çok kötüyüm çokkkkk...................
inşallah hocam ya inş.keşke bir umut olsa çok kötüyüm şu an heryerden baskı annem kızıyo babam kızıyo eşim kızıyo 50 yi geçemedim diye ne olacak yaş oldu 27 en güzel yıllarımız böyle belirsizliklerle geçiyor.

hcm ne güzel içimizde bi siz varsınız hala umutlu olan bende sizin söylediklerinize katılıyorum...atamaları lazım..bu kadar umutlandıktan sonra oturup ders çalışmak çok gücümüze gidecek yoksa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri