Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam bakanın resmi olan yazısını görmekte fayda var.. şimdilik çok kısa bir röportaj yapılmış.. kadrolu demiş .. trt ise yeni öğretmen diyor...
röportaja ulaşmaya çalışıyorum, ağzından çıkanı öğrensek yeterli..
eğer kadro dediyse bütün iş burada biter........çünkü:

kesinlikle ama kesinlikle sözleşmelilerin başvuru hakkı var.. onlara siz başvurmayacaksınız demesi mümkün değil ( örn..71 le kadro bekleyenin önüne 45 li geçemez .. bu kesin )

ha sözleşmelilerin hepsini üç beş aya kadroya geçircem, o yüzden başvurmayacaksınız dese olur ama öyle bi şey de yok...
uzun lafın kısası EĞER AĞZINDAN KADROLU YAPACAĞIZ DİYE NET Bİ ŞEY ÇIKTIYSA BU İŞ BURADA BİTMİŞTİR..

son olarak söyleyeyim : röportajda ne dediği yazılı ama henüz o röportaja ulaşamadım.. bu sebeple resmileştirelim ve yönünümüzü çizelim

Yayına Giriş: 06.11.2009 16:39:51
Güncelleme: 06.11.2009 16:46:07

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan öğretmen adaylarına müjdeli haber geldi.
Çubukçu, bu ay içinde 10 bin yeni öğretmen alınacağını söyledi.
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2010 yılı için öngörülen bütçesi görüşüldü.
Eğitim standartlarını çağdaş seviyeye çıkarmakta kararlı olan hükümet, bunun için bütçeden dev bir pay ayırıyor. Hükümet, eğitime 28 milyar 237 milyon 412 bin lira pay verecek.
Eğitimde kalitenin yükseltileceğini, okuyan kız çocuğu sayısının artırılacağını belirten Nimet Çubukçu, yeni dersliklerle sınıf mevcudu yoğunluğunun düşürüleceğini bildirdi.
Bakan Çubukçu öğretmen adaylarına müjdeli de bir haber verdi.
10 bin yeni öğretmen alınacağını belirten Çubukçu, "Kasım ayı bitmeden atamaları yapmayı düşünüyoruz" dedi. 10 bin yeni öğretmen ataması için Maliye Bakanlığı ile mutabakat sağlandı.
arkadaşlar yeni öğretmen alımı diyor

evet hüseyin hocam arkadaşım hemen ankarayı aramış daha belli değil demişler kadrolumu sözleşmelimi çok açık var çünkü kadrolu olursa açık kapanmaz demişler. kadının ağzından çıkanı hemen haber yaptılar bekleyin haftaya belli olacak denmiş

kadrolu veya sözleşmeli demiyor umutlar tükenmesin hemen bence memurlar nettein kendi açıklaması kadrolu alım diye

kanal 7 de söylemis kadrolu alımı bu akşam

hüseyin hocam eski kadrolu alımlarda yeni alım diyebiliyormuydu haberler belki onlar yeni alım sanırlar kadrolu alımı

sadece trtnin haberlerinde yeni öğretmen geçerken diğer bütün basın ve televizyonlarda kadrolu diyor

ilk kez duyduğum bit tabir

yani kadrolu ozaman artık şubata kaldık:(((( kadrolu için hani yasa gerekliydi

bu tabir nimetee ait olabilir ama

kasımda bugüne kadar asla ve ala kadrolu alım yapılmadığını yani kasım atamalarının boşlukları doldurmak amacıyla yapıldığını hatırlatayım

arkadaşlar kasımda yapılacak atamalarda kadroluların yanında sözleşmeli okulöncesi öğretmenide alacaklarmı lütfen bilgi verirmisiniz teşekkürler.

kendi ağzından yeni diye bi şey çıkmamış.. onu trt eklemiş

daha dün sözleşmeli atanan arkadaşlar kadroluyu duunca nasıl da doldurdular forumu dimi

simdi kanal 7 haberlerinde verildi öğretmen ataması yapılacağını yeni atanama yapılacak öğretmenlerintamamı kadrolu dendi

yani 10000 atama kadrolumu?

şimdi kanal 7 de söyledi... nimet çubukçunun ağzından çıktı bu laf... 10.000 kadrolu öğrt. alınacak dedi:(

bence kadroluyu yenı atama sanıyorlar basındakiler

nimet direk 10000 demedi arada gazetecilerle görüsmüsler orada soylemıs

off hüseyin hocam kaldık yineee

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri